Γ. Παυλάκης: «Μαύρο» χιούμορ ότι η πανδημία θα τελειώσει τον Φεβρουάριο (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Φυσικά και αργούμε να τελειώσουμε με τον κορωνοϊό». Αυτό υπογράμμισε ο γιατρός-ερευνητής στις ΗΠΑ Γιώργος Παυλάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε μακάβριο αστείο ότι η πανδημία θα τελειώσει τον Φεβρουάριο.

Ο Γ. Παυλάκης σημείωσε ότι ακόμη είμαστε σε τσουνάμι κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό και υποστήριξε ότι η αισιοδοξία για τις Απόκριες, αλλά και το Πάσχα δεν πηγάζει από πουθενά. «Το Πάσχα πρέπει να κερδηθεί, κόβοντας τα κρούσματα», τόνισε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας ότι η χώρα μας θα έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα της Αυστρίας και να επιβάλλει lockdown δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με τον γιατρό-ερευνητή, είναι ολέθριο και παράδοση άνευ όρων το λέμε να το περάσουμε όλοι και να τελειώσει έτσι η πανδημία. «Είδατε τα αποτελέσματα στην Αγγλία» σημείωσε. Πρόσθεσε δε ότι και το να ευχόμαστε να γίνει ενδημικός ο ιός είναι λάθος. «Να μην βρωμίζουμε τις λέξεις, όπως με την αριστεία. Ενδημία δεν σημαίνει αβλαβής κατάσταση. Είναι μεγάλος μπελάς η ενδημική νόσος» ανέφερε φέρνοντας ως παράδειγμα τη φυματίωση που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Γ. Παυλάκης επανέλαβε τη θέση του υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού με αυστηρές κυρώσεις, ενώ ανέφερε παράλληλα ότι είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός των νεκρών στην πραγματικότητα, καθώς όπως είπε κάθε μέρα ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ λιγότεροι θάνατοι από αυτούς που σημειώνονται.

Τέλος, εξέφρασε τον φόβο για ένα νέο κύμα της πανδημίας μέσα στο Πάσχα, ενώ σημείωσε ότι ακόμη και τώρα η Εκκλησία είναι αντίπαλος στον εμβολιασμό.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΗΠΑ: Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...

Τροχαίο στη Βουλή: 3 χρόνια με αναστολή στον αστυνομικό για τον θάνατο του Ιάσονα

Την ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια αποφάσισε...
Διαφήμιση