Με μήνυση απαντά ο Ν. Παππάς στην γραμματέα του Καλογρίτσα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νομικά ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί κατά της γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα ο Νίκος Παππάς, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον της για ψευδομαρτυρία στην υπόθεση του Ειδικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες επί υπουργίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο τομεάρχης μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε επίσης λόγο για «λάσπη», μεθοδευμένη από εκείνους που κάνουν « πάρτι με το δημόσιο χρήμα» και «κακοποιούν το κράτος δικαίου».

«Η ψευδομάρτυρας γραμματέας του κου Καλογρίτσα θα κληθεί για όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο να αναμετρηθεί με την αλήθεια και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που υποβάλλω εναντίον της.

Οι υποβολείς όμως της συγκεκριμένης ψευδομαρτυρίας, που επιλέγουν για άλλη μια φορά το δρόμο της λάσπης εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο τον πανικό τους προδίδουν.

Μπροστά στο κύμα των αποκαλύψεων για το πάρτι με το δημόσιο χρήμα και την κακοποίηση του κράτους δικαίου, εφευρίσκουν αστήρικτους και άσφαιρους αντιπερισπασμούς.

Η σπουδή τους όμως άμεσα να προσυπογράψουν την ψευδομαρτυρία αποκαλύπτει ότι αυτοί κρύβονται πίσω της.

Ας συνεχίσουν έτσι.

Η ίδια η λάσπη τους θα τους πνίξει», δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, κατέθεσε χθες ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα, τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)» και υποστήριξε ότι χρήματα δίνονταν και σε δημοσιογράφους, όπως και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας που φέρονται ότι σχεδίαζαν.

Μαντζουράνης: Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια

«Μετά τα αμέτρητα παραμύθια για μετρητά σε βαλίτσες αγνώστου χρώματος και προέλευσης, που κατέθεσε χθες η καθοδηγούμενη Ευθαλία Διαμαντή, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρα γραμματέας του καθ’ ομολογία της χρεοκοπημένου Χρήστου Καλογρίτσα, επισπεύδεται προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια εναντίον της και εναντίον των ηθικών αυτουργών της συκοφαντικής αθλιότητας. Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ή ακριβέστερα της Ευθαλίας, με όλη τη λάσπη που κουβαλούν στις βαλίτσες τους, θα αντιμετωπιστούν στα αρμόδια δικαστήρια, εκτός εάν αποφασίσει να αποκαταστήσει την αλήθεια. Έτσι ή αλλιώς, δεν θα επιτρέψουμε να παραμείνουν στο σκοτάδι της ψευδομαρτυρίας ούτε η ίδια, ούτε και οι κρυπτόμενοι υποβολείς της. Έστι δίκης οφθαλμός…» τονίζει σε δήλωσή του ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Διπλή επίθεση από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παππά

Στο μεταξύ, η κυβερνητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. Εξέδωσαν δύο σχεδόν πανομοιότυπες ανακοινώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις, εξαπολύοντας επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ίδιο κλίμα.

Τα δύο κόμματα ζητούν εξηγήσεις από την Κουμουνδούρου.

Για «εκκωφαντική σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα κατέθεσε ενόρκως, με ονοματεπώνυμο και χωρίς κουκούλα, ότι “έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ”», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές:

α) Να αποπειραθεί να δικαιολογηθεί, σαν άλλος Τσουκάτος, ότι το έκανε “για το καλό του κόμματος”.

β) Να σιωπήσει, παραδεχόμενος ότι κατά σύστημα λάμβανε “μαύρο χρήμα”, από διάφορες πηγές, στα πλαίσια του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

γ) Να διαψεύσει τη μάρτυρα και να στραφεί νομικά εναντίον της για να λάμψει η αλήθεια.

Από εχθές που έγιναν οι αποκαλύψεις, η σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκκωφαντική», συμπλήρωσε το κόμμα της Πειραιώς.

Στο ίδιο πνεύμα και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ, σύμφωνα με την οποία η περίοδος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει συνδεθεί «με επιχειρηματικός κύκλους και συμφέροντα» με «σκοτεινές συναλλαγές».

«Τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά.

Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές  μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής.

Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Πηγή: efsyn.gr και πληροφορίες από documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση