Έμεινε από ρεύμα το Intercity κοντά στη Λάρισα – “Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε”

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από το πρώτο δρομολόγιο Intercity από Αθήνα για Θεσσαλονίκη μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη και τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο δείχνουν να συνεχίζονται και μάλιστα χωρίς να υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Δευτέρας (10/04) στο MEGA, η επιβατική αμαξοστοιχία από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής (09/04) συνάντησε προβλήματα λίγο πριν τη Λάρισα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μείνουν ακινητοποιημένοι για περισσότερα από 30 λεπτά, ενώ όπως ανέφερε επιβάτης του τρένου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”, δεν υπήρχε κανέναν σχέδιο για το τι θα κάνουν.

«Ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα το τρένο σταμάτησε. Είχε πέσει το ρεύμα, έσβησαν τα φώτα και δεν ξέραμε τι γινόταν. Όπως ρώτησα και το πλήρωμα, είπαν ότι ήταν πρόβλημα ηλεκτροδότησης και περιμέναμε πάνω από 30 λεπτά», δήλωσε στο MEGA ο επιβάτης της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, αναφέροντας πως συνολικά έμειναν ακινητοποιημένοι και χωρίς καμία ενημέρωση για 52 λεπτά.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι επιβάτες, υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για τουλάχιστον 30 λεπτά η αμαξοστοιχία.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μάς πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο επιβάτης.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη για τους επιβάτες, οι οποίοι δεν γνώριζαν εάν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, ενώ έφτασαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Πηγή: news247.gr

Φωτογραφία:  NICK PALEOLOGOS / SOOC

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση