ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών;

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία (14/1/23) με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις του Documento για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την ΕΥΠ:

«Ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο λόγω εθνικής ασφάλειας ή για τα δισ. των εξοπλιστικών που ήθελε να ελέγχει;»

Οι νέες αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΥΠ, που υπάγεται στον κ. Μητσοτάκης, όχι μόνο παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρο, αλλά είχε καταγράψει και ενδείξεις για μαύρο χρήμα, δεν αφήνουν περιθώρια σιωπής. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει:

Παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για «λόγους εθνικής ασφαλείας» ή για να τον εκβιάζει αναφορικά με τις αποφάσεις για τα εξοπλιστικά προγράμματα δισεκατομμυρίων που ήθελε να ελέγχει το Μέγαρο Μαξίμου;

Διαψεύδει τις αποκαλύψεις; Διότι εάν ισχύουν, ο μόνος λόγος για να τον κρατά στη θέση του είναι για να εκβιάζει τον αρχηγό του Στρατεύματος.

Ο κ. Μητσοτάκης που παριστάνει τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας δεν διστάζει να παίζει παιχνίδια με τις Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό των δισεκατομμυρίων των εξοπλιστικών.​

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών σταμάτησαν, τα προβλήματα όμως παραμένουν

Οι αγρότες άρχισαν να ξεσηκώνονται στις αρχές του περασμένου...

Επικίνδυνη η συμμαχία της Φον ντερ Λάϊεν με τη Μελόνι – Ενισχύει την ακροδεξιά στροφή της Ε.Ε.

Θα είναι το ECR (Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές) ο...

Ευρωεκλογές 2024: Γιατί η αποχή φοβίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

*Του Κώστα Σαββόπουλου - Οπολιτικός εφιάλτης του Μαξίμου, ενόψει...
Διαφήμιση