Κορωνοϊός: Κύριε Άδωνι, ιδού οι…χαζοί Ευρωπαίοι που συνταγογραφούν και δίνουν δωρεάν τα PCR test

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σλοβακία, Ουγγαρία και Βουλγαρία συγκαταλέγονται στην λίστα των 15 ευρωπαϊκών χωρών που συνταγογραφούν τα PCR test. Δηλαδή οι πολίτες τους μπορούν να κάνουν δωρεάν τα πλέον έγκυρα τεστ για τον κορωνοϊό χωρίς… χρεοκοπία και μνημόνια όπως έλεγε κατατρομοκρατώντας τους πολίτες ο υπουργός της Αναπτύξεως…

Η έρευνα έγινε από Συντονιστικό Όργανο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε 23 χώρες της ΕΕ και στην Τουρκία και είναι άκρως αποκαλυπτική. Αφορά στις τιμές των PCR test και rapid test σε 23 χώρες της ΕΕ και στην Τουρκία.

Τα στοιχεία, είναι απολύτως έγκυρα καθώς, όπως αναφέρει το Συντονιστικό, ελήφθησαν από τα υπουργεία Υγείας των χωρών αυτών, από διαγνωστικά κέντρα της εκάστοτε χώρας, από Πρεσβείες και από τα αεροδρόμια των χωρών. Το πρώτο και βασικό στοιχείο που αναδεικνύεται είναι ότι σε 15 από τις 24 χώρες, τα πιο έγκυρα τεστ, δηλαδή, τα PCR συνταγογραφούνται και δίνονται δωρεάν στους πολίτες, σε αντίθεση με τη χώρα μας που η κυβέρνηση αρνήθηκε να συνταγογραφούνται και έβαλε το πλαφόν στα 47 ευρώ, με αποτέλεσμα ακόμα και σχολεία (!) να εκθέτουν τον υπουργό Ανάπτυξης.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο… γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης έσπερνε τρόμο και πανικό παραμονή Χριστουγέννων στα κανάλια, λέγοντας πως αν η κυβέρνηση επιδοτήσει rapid test για όλο τον πληθυσμό, τότε… η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα έχουμε μνημόνια!

Δωρεάν λοιπόν μετά από συνταγογράφηση χορηγούνται στους πολίτες τα PCR test σε 15 χώρες της Ευρώπης. Που ΔΕΝ χρεοκόπησαν και ΔΕΝ έχουν μνημόνια εξαιτίας… των τεστ .

Πρόκειται για τις:

-Πολωνία

-Ιταλία

-Γερμανία

-Γαλλία

-Αυστρία

-Βέλγιο

-Πορτογαλία

-Κροατία

-Ισπανία

-Σλοβακία

-Ολλανδία

-Φιλανδία

-Βουλγαρία

-Ουγγαρία

-Βρετανία

Δείτε τον πίνακα:

Πληροφορίες από eretikos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΗΠΑ: Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...

Τροχαίο στη Βουλή: 3 χρόνια με αναστολή στον αστυνομικό για τον θάνατο του Ιάσονα

Την ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια αποφάσισε...
Διαφήμιση