«Ανοιχτή» η ρήξη Μαξίμου – Κύρτσου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Είναι η πρώτη φορά που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  στην τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ρωτήθηκε και απάντησε για την κριτική που ασκεί, σταθερά, σε κεντρικές επιλογές και παραλείψεις του Μεγάρου Μαξίμου ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος.

Ο Γιάννης Οικονόμου δεν απάντησε επί της ουσίας στα επιχειρήματα του ευρωβουλευτή και υπαινίχθηκε ότι τα κίνητρα του είναι ιδιοτελή. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαίωσε εμμέσως ότι εκπορεύονταν από το Μέγαρο Μαξίμου οι διαρροές ότι ο Γ. Κύρτσος θέλει να κάνει «μεταγραφή» στην “Ελληνική Λύση” του Κυρ. Βελόπουλου, παρόλο που ο ευρωβουλευτής είναι παθιασμένος υποστηρικτής του εμβολιασμού.

Σε κάθε περίπτωση, από την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκύπτει ότι έχουν κοπεί οι γέφυρες μεταξύ του Γ. Κύρτσου και της ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο ο ευρωβουλευτής είχε υποστηρίξει στη μάχη για την ηγεσία της ΝΔ.

Το σχετικό απόσπασμα:

  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κύρτσος, επικρίνει το Μέγαρο Μαξίμου για άτοπους χειρισμούς στο θέμα Βαξεβάνη-Παπαδάκου. Τι απαντάτε;
  • Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του. Είναι πολύ φανερό. Αλλά, ελάχιστη σημασία έχουν μπροστά στα μεγάλα πολιτικά διακυβεύματα στις σταθερές και πολύ καθαρές θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής μας.
  • ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Παραμένει ευρωβουλευτής, ωστόσο, της Νέας Δημοκρατίας, με το ειδικό βάρος που έχουν οι τοποθετήσεις του σε σχέση με την Κυβέρνηση;
  • Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Νομίζω, σας απάντησα.

Πληροφορίες από το tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γενοκτονία στη Γάζα: Είναι απαραίτητο να εξεγερθούμε ενάντια στη βαρβαρότητα

Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι πρωτοφανές στην ιστορία του 21ου...

Μόσχα: Ορκίστηκε πρόεδρος για πέμπτη φορά ο Βλαντίμιρ Πούτιν – “Θα νικήσουμε μαζί”

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ορκίστηκε σήμερα για μια νέα...
Διαφήμιση