Γεραπετρίτης: Επιβεβαίωσε τις σκοτεινές σχέσεις με τον υπόδικο Φουρθιώτη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τις σκοτεινές σχέσεις του Μαξίμου με τον Μένιο Φουρθιώτη ομολόγησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή.

Ο υπουργός Επικρατείας από το βήμα της Βουλής ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση μπορεί να επικοινωνεί με οποιαδήποτε πολίτη έως ότου αυτός αποκτήσει ιδιότητα υποδίκου. Δεν είπε όμως πόσοι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με υπουργούς οι οποίοι νομοθετούν κατ’ εντολή τους.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι τον Μένιο Φουρθιώτη δεν τον έχει δει ποτέ, ανέφερε ότι απευθύνεται στον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή «στον πληθυντικό», ενώ χαρακτήρισε τα μηνύματα που δημοσιοποιήθηκαν «προϊόντα εγκλήματος», τα οποία διακινούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που τον στηρίζουν. Σε μία ωστόσο προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ανέφερε ότι δεν έκανε κάποιο χατίρι στον Φουρθιώτη.

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πως υιοθετεί τον Φουρθιώτη για πολιτικό του παιδί, ισχυριζόμενος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαίωσε τα μηνύματα τόσο ως προς την ύπαρξή τους όσο και ως προς περιεχόμενό τους. «Θα έπρεπε να είχατε παραιτηθεί ήδη ή να αποπεμφθείτε, το γεγονός ότι σας κρατάει ο πρωθυπουργός υποδηλώνει πως έχει ο ίδιος ευθύνη για τις σχέσεις διαπλοκής με τους Φουρθιώτηδες» τόνισε.

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

21η Απριλίου 1967 / «Η Ιστορία κάτι χρωστάει στα θύματα της χούντας και στις οικογένειές τους»

*Συνέντευξη του συγγραφέα Δημήτρη Βεριώνη στον Δημήτρη Κανελλόπουλο -...

Έτσι μας φόρτωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ζημιά 42,4 € από τις τράπεζες

*Της Μαριάννας Τόλια - Η κυβέρνηση πανηγύρισε για τα...
Διαφήμιση