Τσακαλώτος: Η απάντηση στη λάσπη του Άδωνι – «Ντροπή σας, είστε απολογούμενοι» (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ως πρώτος ομιλητής της ΝΔ ο Γεωργιάδης δεν είπε κουβέντα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και όσα αποκάλυψε ο Τσίπρας για τις παρακολουθήσεις 6 ατόμων

Στη λάσπη του Άδωνι Γεωργιάδη, που ως πρώτος ομιλητής της ΝΔ δεν είπε μισή κουβέντα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ που έφερε σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο ίδιος λαμβάνοντας το λόγο μετά την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασης δυσπιστίας, που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα ο Αλ. Τσίπρας, τόνισε ότι ενώ κατατέθηκε τόνισε ότι ενώ ο κ. Γεωργιάδης δεν είπε ούτε μια λέξη για τις υποκλοπές και μίλησε για οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτές.

Κουβέντα για την παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη σχολίασε ο Ευ. Τσακαλώτος αναφερόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη, καλώντας τον να απαντήσει εάν υπήρξε παρακολούθηση του υπουργού Εργασίας ή όχι.

«Έλεγε ψέματα ο κ. πρωθυπουργός όταν έλεγε “μα είναι δυνατόν να παρακολουθείται ο κ. Χατζηδάκης”; Μας κάνατε επίθεση για τον κ. Φλώρο όταν προσπαθούσαμε να καταλάβουμε από τον κ. πρωθυπουργό αν παρακολουθείται ο κ. Φλώρος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και απευθυνόμενος στον Αδ. Γεωργιάδη δήλωσε:

«Ντροπή σας να έρχεστε εδώ ως αντιπρόσωπος μιας κυβέρνησης και ως αντιπρόσωπος του αστικού κόσμου που υποτίθεται ότι σέβεστε τη δημοκρατία τον φιλελευθερισμό και τους θεσμούς».

«Υπάρχουν όλες αυτές οι κατηγορίες ότι παρακολουθούνται οι πάντες, ότι ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ψέματα» τόνισε ο Ευ. Τσακαλώτος και αναδεικνύοντας την υποκριτική στάση της ΝΔ ανέφερε ότι τώρα λέει για «ρυπαρά δίκτυα» εντός της ΕΥΠ ενώ πριν για νόμιμες αλλά πολιτικά λάθος παρακολουθήσεις.

«Τώρα είστε απολογούμενοι. Ο ελληνικός λαός θέλει να ξέρει αν όντως υπάρχουν παρακολουθήσεις, αν όντως υπάρχει παρακράτος, αν η κα Βλάχου υπέγραφε χωρίς να ξέρει τι υπογράφει ή ήταν μέρος του παρακράτους» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα σημείωσε ότι «όταν εσείς κατηγορείτε τον κ. Τσίπρα για θέατρο, να κοιτάξετε τον καθρέφτη και να απολογηθείτε εσείς που δέχεστε αντί για επιχειρήματα, αυτούς τους θεατρινισμούς».

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση