Τέμπη: «Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία του ΟΣΕ μετά από ένα χρόνο – Τι κατέσχεσαν

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών δημιουργεί η είδηση ότι χθες έγινε έφοδος στα γραφεία του ΟΣΕ από αστυνομικούς, παρουσία εισαγγελέα όπου κατασχέθηκαν σειρά σημαντικών εγγράφων και σκληρών δίσκων. Την Παρασκευή θα γίνει δειγματοληψία και στο οικόπεδο που απορρίφθηκαν τα μπάζα.

Σε έφοδο προχώρησαν στα γραφεία του ΟΣΕ στην Αθήνα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Με τη συνοδεία Εισαγγελέα, κατάσχεσαν σκληρούς δίσκους, στον απόηχο των αποκαλύψεων για πειραγμένες συνομιλίες τη μοιραία νύχτα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Έλεγχος και για το μπάζωμα

Παράλληλα την Παρασκευή 5 Απριλίου αναμένεται να γίνει ο έλεγχος στα χώματα που φυλάσσονται σε ιδιωτικό οικόπεδο εργολάβου. Με παραγγελία του εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη που ερευνά τα αίτια της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, κλιμάκιο Χημικών της Χημικής Υπηρεσίας από κοινού σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας» με πραγματογνώμονες και εισαγγελικό λειτουργό θα μεταβούν στο οικόπεδο προκειμένου να κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με την παραγγελία του κ. Μπακαΐμη στα χώματα αυτά θα γίνει ο ίδιος χημικός έλεγχος που έγινε τόσο στον τόπο της σιδηροδρομικής τραγωδίας όσο και στο Κουλούρι, όπως επίσης θα γίνει έλεγχος για τον εντοπισμό τυχόν γενετικού υλικού από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν αυτός ο έλεγχος θα γίνει επίσης την ερχόμενη Παρασκευή.

Επίσης αναφέρεται ότι τις επόμενες ημέρες, οι Αρχές θα λάβουν δείγμα από το ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν ρίξει τα μπάζα από το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών.

Πηγή: dnews.gr

Φωτογραφία: ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Για ένα μαζικό αντιπολεμικό κίνημα

*Του Αλέξανδρου Γούλα - Η μητέρα των μαχών τη...

Σωκράτης Φάμελλος: Οικονομικό αλλά και πολιτικό σκάνδαλο το Flyover στη Θεσσαλονίκη

Σημεία και τέρατα που συνιστούν οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο το έργο...

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...
Διαφήμιση