Σκάνδαλο Novartis: Κανένα στοιχείο ενοχής για Παπαδάκου, Βαξεβάνη, Φιλιππάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Να μην υπάρξουν κατηγορίες για την Γιάννα Παπαδάκου, τον Κώστα Βαξεβάνη, τον Γιάννη Φιλιππάκη, τον Αλέξανδρο Τάρκα και τον Μανώλη Μαργωμένο πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας για την υπόθεση της δήθεν σκευωρίας στο σκάνδαλο Novartis και την υπόθεση Μιωνή.

Η Εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου περί ποινικής ευθύνης υπουργών Ελένη Μετσοβίτου- Φουρλή, προτείνει συγκεκριμένα την απαλλαγή της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, του εκδότη και δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη και του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Τάρκα.

Αντίθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρότεινε την παραπομπή της Ελένης Τουλουπάκη, των δυο εισαγγελέων-συνεργατών της και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Συγκεκριμένα, η εισαγγελική λειτουργός σε πολυσέλιδη πρόταση που υπέβαλε στο Δικαστικό Συμβούλιο προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, οι τρεις εισαγγελείς, Ελένη Τουλουπάκη που χειρίστηκε την προκαταρκτική έρευνα και απέστειλε τον φάκελο για τους πολιτικούς στη Βουλή, όπως και οι συνεργάτες της, επίκουροι εισαγγελικοί Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης.

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η ακρίβεια αφαίρεσε έναν ολόκληρο μισθό

Πάνω από 1.000 ευρώ το χρόνο κόστισε στον μέσο...

Στέφανος Κασσελάκης σε ΑΔΕΔΥ: Αυξήσεις 10% και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού

Την αμέριστη στήριξή του στην αυριανή απεργία της ΑΔΕΔΥ...

Μαύρη τρύπα στις αρχές του Κράτους Δικαίου

Είναι να απορεί κανείς με την αβάσταχτη ελαφρότητα με...

Σύγκρουση Μαρινάκη – Ανδρουλάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ έφερε σήμερα η...
Διαφήμιση