Πολάκης και Ξανθόπουλος στο ΣΔΟΕ για τη Σοφία Νικολάου και τη διασπάθιση δημόσιου χρήματος

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το κατώφλι του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, πέρασαν ο Παύλος Πολάκης και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, προκειμένου να ενημερωθούν για την υπόθεση της Σοφίας Νικολάου.

Ο Παύλος Πολάκης τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος βουλευτής Δράμας τομεάρχης δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, θα συναντήσουν τον γενικό διευθυντή του σώματος ώστε να ενημερωθούν για όσα διαπίστωσε το κλιμάκιο του κόμματος σχετικά με οικονομικές δραστηριότητες με κοινωνικό αντίκτυπο της Πρώην Γενικής Γραμματέως Αντιεγκληματικής Πολιτικής, και σημερινή υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε ότι τους τελευταίους 19 μήνες δεν έχει γίνει το παραμικρό από τις εισαγγελικές αρχές για τη μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε βάρος της Σοφίας Νικολάου αναφορικά με το πάρτι των απευθείας αναθέσεων.

Υπενθυμίζοντας τη μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 18 Μαΐου του 2021, ο Π. Πολάκης τόνισε ότι «αποδείξαμε ότι μέσα σε ένα χρόνο, με πρόσχημα τον κορωνοϊό ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο με πάνω από 3 εκατ. ευρώ».

Επίσης με την ευκαιρία αυτή οι βουλευτές και τομεάρχες θα αιτηθούν ενημέρωση από την οικονομική εισαγγελία και για την αναφορά που κατέθεσαν στην προηγούμενη συνάντηση.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Quo vadis, Europa?

Το ερώτημα του τίτλου ίσως ακούγεται και διαβάζεται ως...

Παραλήρημα της Βούλτεψη για ακρίβεια: «Στη Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα οικονομίας έδωσε η Σοφία Βούλτεψη που στην προσπάθειά της να...

Η διπλή «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία και ιδιωτικό χρέος

Στην εξαήμερη εργασία και στο δυσβάστακτο για τους πολίτες ιδιωτικό χρέος επικεντρώνει σε...

Εργαζόμενοι στον τουρισμό: Τραγικές οι συνθήκες εργασίας / Λέμε όχι στις σεζόν-κόλαση

*Της Μικαέλας Σάβα - Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον τουρισμό...
Διαφήμιση