Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σε ηλικία 71 ετών πέθανε η γνωστή τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση σε κλινική του Πειραιά.

Την είδηση έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου με ανάρτησή της μέσα από τα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια τραυματίστηκε πέφτοντας από σκάλα εντός καταστήματος και έχασε αμέσως τις αισθήσεις της. Μετά τη μεταφορά της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, διαπιστώθηκε ότι από το χτύπημα στο κεφάλι προκλήθηκε πολύ μεγάλο αιμάτωμα σε σημείο που δεν μπορούσε να χειρουργηθεί.

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951 και στη διάρκεια της καριέρας της ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές όπως ο Γιάννης Μαρκόπουλος, Βασίλης Τσιτσάνης, Βίκυ Μοσχολιού και Δήμητρα Γαλάνη.

Ενδεικτική δισκογραφία:

Σκοπευτήριο, 1975
Αφιέρωμα, 1975
Το Χαμόγελο Της Λιζέττας, 1977
Σ’ Αγάπησα, Μ’ Αγάπησες, 1980
Βενετιά Και Φανάρι, 1982
Ποντιακά Τραγούδια Με Τη Λιζέττα Νικολάου, 1985
Τα Κέφια Της Λιζέττας, 1985
Έτσι Χάνονται Οι Αγάπες, 1986
Θέλω Ν’ Αντισταθώ, 1989
Νυχτερινοί Έρωτες, 1990
Τέρεν Μάνα Πως Χορεύω, 1992
Τα Τραγούδια Του Πατέρα μου, 1995
Ποντιακή Ραψωδία, 1997

Πηγή: tvxs.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ένας άλλος κόσμος μετά το χτύπημα του Ιράν στο Ισραήλ

*Του Θέμη Τζήμα - Ξεκινούμε με ένα άρθρο του Chaim Levinson, στη Haaretz με...

Η ΝΔ ξεκίνησε την επιχείρηση τρομοκράτησης των ψηφοφόρων – ΣΥΡΙΖΑ: “Το παραμύθι δεν έχει δράκο”

Σε δεινή θέση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Νέα Δημοκρατία,...

Έντονη κριτική Νάσου Ηλιόπουλου στη Λίνα Μενδώνη: Έχετε μίσος για τους αρχαιολόγους

*Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου - Έντονη κριτική στη στάση της...
Διαφήμιση