Λευκή πετσέτα για το Turkeagean έχει ρίξει η κυβέρνηση! Συνεχίζεται η τουρκική καμπάνια

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να εμποδίσει ή να αντιμετωπίσει την επιθετική τουριστική καμπάνια της Τουρκίας με το τίτλο Turkagean. Μόλις το θέμα είχε αποκαλυφθεί η κυβέρνηση αντιμετώπισε το ζήτημα ψευδόμενη.

Ο τότε υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε ρίξει το μπαλάκι  στο υπουργείο Εξωτερικών. «Εάν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν διαφημίσεις που γνωρίζουν ότι μας ενοχλούν, η αντιμετώπιση αυτής τους της ενέργειας δεν είναι του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά του Υπουργείου Εξωτερικών», είχε πει για να αποφύγει την ευθύνη. Είχε πει ακόμη ότι  έχουν γίνει «όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες και στην ΕΕ και στις ΗΠΑ», για την ακύρωση του σήματος. «Στις ΗΠΑ έχουμε μπλοκάρει το Σήμα και αυτοί προσπαθούν να το κατοχυρώσουν», είχε αναφέρει.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά που έλεγε δεν τα βλέπουμε στην πράξη!

Η γαλλική Le Monde προχώρησε σε νέα καταχώρηση με τίτλο αυτή τη φορά «Turkaegean: Στα χνάρια της ιστορίας». Η ελληνική κυβέρνηση ή κοιμάται και κάνει διακοπές ή ακόμη χειρότερα κάνει το …κορόϊδο!

Η ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση γράφει: «Φιλοξενώντας εκατοντάδες αρχαιολογικούς και φυσικούς χώρους, το «Turkaegean» (η τουρκική ακτή του Αιγαίου Πελάγους) ήταν πάντα ένα σημαντικό κέντρο στην ιστορία. Με πολλά μνημεία που συγκαταλέγονται στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η περιοχή είναι σαν ένα υπαίθριο μουσείο, όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς την ιστορία της ανθρωπότητας βήμα προς βήμα ανάμεσα στα αρχαιολογικά ερείπια».

Στην καταχώρηση περιλαμβάνονται, η Τροία, η Έφεσος, η Πέργαμος, η Αφροδισιάδα, οι θερμοπηγές του Παμούκαλε, αλλά και οι 7 Εκκλησίες της Αποκάλυψης.

Πηγή: militaire.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Quo vadis, Europa?

Το ερώτημα του τίτλου ίσως ακούγεται και διαβάζεται ως...

Παραλήρημα της Βούλτεψη για ακρίβεια: «Στη Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα οικονομίας έδωσε η Σοφία Βούλτεψη που στην προσπάθειά της να...

Η διπλή «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία και ιδιωτικό χρέος

Στην εξαήμερη εργασία και στο δυσβάστακτο για τους πολίτες ιδιωτικό χρέος επικεντρώνει σε...

Εργαζόμενοι στον τουρισμό: Τραγικές οι συνθήκες εργασίας / Λέμε όχι στις σεζόν-κόλαση

*Της Μικαέλας Σάβα - Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον τουρισμό...
Διαφήμιση