Κολωνός: Πώς συνδέεται η υπόθεση του βιασμού της 12χρονης με την Greek Mafia

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Πώς η φερόμενη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής που εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη, είχε εμπλακεί από την ΕΥΠ στην υπόθεση της Greek Mafia • Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν κάποιοι από τους άνδρες που πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι είπαν ψέματα.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που ενδέχεται να ανοίξει περαιτέρω τον «ασκό του Αιόλου» παρουσιάζει η δημοσιογραφική ομάδα Reporters United, αποκαλύπτοντας ενδείξεις σύνδεσης της αρρωστημένης υπόθεσης του κατ’ επανάληψη βιασμού της 12χρονης με την Greek Mafia.

Όπως αναφέρεται στην έρευνα, τα φώτα στρέφονται στον οίκο ανοχής, όπου φέρεται να εξέδιδε ο Μίχος το ανήλικο κορίτσι κι αυτό γιατί η 70χρονη φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έχει συνδεθεί με την υπόθεση της Greek Mafia, το κύκλωμα προστασίας για στο οποίο έχει διαπιστωθεί συμμετοχή ανθρώπων της νύχτας, δικηγόρων και υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Την περίοδο 2015 – 2016 η 70χρονη ήταν εκείνη που συνέλεγε χρήματα για την «προστασία» οίκων ανοχής, όπως προκύπτει από πόρισμα της ΕΥΠ με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη. Το Reporters United αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο καταγράφεται ότι ο οίκος ανοχής στην οδό Κασσάνδρας είχε σφραγιστεί τον Γενάρη του 2020, όμως συνέχισε να λειτουργεί.

Στο ρεπορτάζ, εξάλλου, επισημαίνεται ότι το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικός διευθυντής και πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, είχε εντοπιστεί από την ΕΥΠ μέσω τηλεφωνικών και άλλων παρακολουθήσεων. Ως αρχιταμίας είχε θεωρηθεί ο Δημήτρης Μάλαμας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019.

Οι Reporters United επισημαίνουν ακόμη ότι «με την υπόθεση φέρεται να σχετιζόταν και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος τελούσε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ καθώς διατηρούσε σχέσεις με τον Μάλαμα και με άλλα μέλη του κυκλώματος και ο οποίος, πριν δολοφονηθεί κι εκείνος, είχε κάνει σαφή αναφορά στις πιθανότητες κάποιες από τις δολοφονίες στο χώρο της εγχώριας μαφίας να είχαν πραγματοποιηθεί από (παρα)κρατικές υπηρεσίες.

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Ψεύδονται κάποιοι από αυτούς που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως;

Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα news24/7 σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η νέα, τέταρτη κατά σειρά, κατάθεση του ανήλικου θύματος ενδέχεται να δώσει κι άλλες απαντήσεις για την εμπλοκή ατόμων που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί .Επισημαίνει, μάλιστα, ότι στο κάδρο μπαίνουν ορισμένοι από εκείνους που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν πει ψέματα στις καταθέσεις τους και, από τα διαδικτυακά τους δεδομένα, προκύπτει ότι έκλεισαν ραντεβού με τη 12χρονη. 

Το κορίτσι αναμένεται να μπει ξανά στη διαδικασία αναγνώρισης, καθώς θα της δοθούν φωτογραφίες κι εάν προκύψει αναγνώριση, τότε θα ακολουθήσει νέος γύρος συλλήψεων.

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας από το «Λαϊκό Νοσοκομείο»: Το ΕΣΥ καταρρέει – Προτεραιότητά μας οι προσλήψεις

«Βιώνουμε μέρες κατάρρευσης του ΕΣΥ», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Παπαδημούλης: “Το σχέδιο προϋπολογισμού της Ε.Ε. για το 2024 είναι απογοητευτικό”

Το σχέδιο προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2024, βρέθηκε στο επίκεντρο...

Έντονη αποδοκιμασία κατά Μητσοτάκη από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Μπορεί επί κυβέρνησής του να αποψιλώθηκε περαιτέρω από προσωπικό...
Διαφήμιση