Γιάννης Μαντζουράνης: «Το διπλό έγκλημα της κυβέρνησης: υποκλοπές και αποστρατιωτικοποίηση»! (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το σκάνδαλο των υποκλοπών λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις! Η αποκάλυψη-επιβεβαίωση της παρακολούθησης του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια δεν θα είναι τελευταία…Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη τρανταχτά ονόματα που θα συγκλονίσουν περαιτέρω την κυβέρνηση.

Τι άλλο περιλαμβάνουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών; Όχι μόνο λίστες ονομάτων ,αλλά ηχητικά, ακόμη και βίντεο! Ο δικηγόρος και επικεφαλής του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μαντζουράνης είναι αποκαλυπτικός στη συνέντευξη του στο militaire.gr . Συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε λίγες ώρες πριν έρθει και η αποκάλυψη για την παρακολούθηση Δένδια.

Ο κ.Μαντζουράνης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δεν αποκλείει να δούμε ακόμη και Ειδικό Δικαστήριο για το θέμα των υποκλοπών. Υπάρχουν στοιχεία; Ο κ.Μαντζουράνης απαντά και είναι πολύ διαφωτιστικός. «Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και καταιγιστικές», προβλέπει ο κ.Μαντζουράνης.

Όμως δεν μένει σ΄ αυτό! «Διαπράττεται εγκληματική πράξη με  την «ύπουλη αποστρατιωτικοποίηση που κάνει η κυβέρνηση», λέει .Μιλά αναλυτικά και με ένταση για τα όσα κάνει η κυβέρνηση στα ελληνοτουρκικά. Επαναλαμβάνει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ενωμένοι έναντι της τουρκικής απειλής για την οποία υπάρχει μόνο μία απάντηση το μολών λαβέ.

Ωστόσο επισημαίνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ασκείται κριτική στην κυβέρνηση που εγκληματεί και σε αυτό θέμα.

Το κατηγορώ του Γιάννη Μαντζουράνη .

*Συνέντευξη του δικηγόρου και επικεφαλή του τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μαντζουράνη στον Πάρι Καρβουνόπουλο

Πηγή: militaire.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση