Γ. Τσίπρας: Αν δεν έχουμε συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Τσίπρας έθεσε δημόσια θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο διευθυντής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», την άποψη ότι πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει στις Ευρωεκλογές με επικεφαλής τον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο σημείωσε πως «αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του θα πρέπει να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσει με συλλογική ηγεσία στις Ευρωεκλογές, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Όχι, θα πρέπει να υπάρξει ένας, πρέπει να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τις Ευρωεκλογές, αν δεν υπάρξει συνεννόηση, να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα συγκεντρώνει τη συναίνεση όλων μας, ομόφωνα, να προχωρήσουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές».

Αναφερόμενος και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τόνισε: «Ελπίζω ότι σήμερα ότι μπορεί να υπάρξει λύση, αυτή είναι η διάθεση όλων στην ΠΓ. Εγώ στήριξα τον Κασσελάκη μέχρι την εκλογή του, δεν ήμουν ποτέ μέρος ηγετικής ομάδας. Μετά, τον στήριξα, όπως οφείλαμε όλοι».

«Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις Ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς εγώ αποφασίζω, όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς, ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις Ευρωεκλογές», σημείωσε και τόνισε ότι «δεν υπάρχει αρχή του ενός ανδρός».

Τέλος, κληθείς να πάρει θέση για το αν πρέπει να γυρίσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Θα βοηθούσε πάρα πολύ, δεν τον έχει ανάγκη μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο προοδευτικός κόσμος της χώρας μας».

Πηγή: ieidiseis.gr

Φωτογραφία: EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...

Ελληνική οικονομία: Μήπως ετοιμάζεται μια νέα φούσκα;

*Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας - Δύο βασικά χαρακτηριστικά της...
Διαφήμιση