Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από «Μεσσίες» και πολιτικούς του Instagram

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ευθείες «βολές» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν έχουμε ανάγκη από «Μεσσίες» και πολιτικούς του Instagram» είπε ο πρώην βουλευτής του κόμματος και συνέχισε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Είναι μια πρόταση που προσπαθεί να καλύψει την ανάγκη για νέο πολιτικό αίμα. Έχουμε ανάγκη στο πολιτικό σύστημα. Χρειάζεται να δούμε τι λένε τα πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει να δούμε τις θέσεις. Έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν από την κοινωνία, από τα κινήματα, μέσα από διαδικασίες, θα έχουν σχέση με τα πολιτικά κόμματα. Όχι σχέσεις υποταγής, αλλά σχέσεις κριτικής. Δεν έχουμε ανάγκη από «Μεσσίες». Δυστυχώς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς έχουμε το φαινόμενο των πολιτικών του Instagram.

Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από τα πάνω. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Διατυπώνουν τις πολιτικές τους απόψεις όχι πάντα με σαφήνεια, είναι περιηγητές κομμάτων», είπε αρχικά ο Νίκος Φίλης και συνέχισε: «Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και να μιλάει με σεβασμό. Δεν έχουμε ανάγκη από «Μεσσίες», αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα «φυτεύονται» από τα Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Όχι «Μεσσίες», όχι μοντέλα μεταπολιτικής στους εκπροσώπους των πολιτών».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αν εννοεί ότι «φύτεψαν» τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες. Ήταν υποψήφιος στις τελευταίες θέσεις του ψηφοδέλτιο Επικρατείας λόγω Ομογένειας».

Στη συνέχεια τόνισε: «Με αυτό το μοντέλο βγήκε ο Τραμπ. Τα λέει πολύ καλά ο Παπαχελάς σήμερα, που μιλάει για πολιτική του Instagram».

Τέλος, ο Νίκος Φίλης απάντησε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», για τη δήλωση του υποψήφιου για την αρχηγία του κόμματος ότι θα επαναφέρει τις δημοκρατικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το Leftdoor.eu συμμετέχει στην 24ωρη απεργία των ΜΜΕ

Το documentonews.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε για...

Φτάνει μια 24ωρη απεργία; Αντέχουμε 60 χρόνια μνημόνια;

*Του Δημήτρη Κωστάκου - Πυρετωδώς προετοιμάζονται ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, Εργατικά...

Ένταση στη Μέση Ανατολή / Το Ισραήλ αποφάσισε: «Το χτύπημά μας κατά του Ιράν θα είναι επώδυνο»

«Επώδυνα» αντίποινα κατά του Ιράν αποφάσισε το μικρό υπουργικό...
Διαφήμιση