Ευάγγ. Αντώναρος: Δεν παρέλειψε τυχαία από την ομιλία του ο Καραμανλής το όνομα «Μητσοτάκης»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Ο Κώστας Καραμανλής ζυγίζει πολύ κάθε του λέξη. Συνεπώς και η παράλειψη μιας λέξης, το γεγονός πως δεν αναφέρθηκε στο όνομα ‘Μητσοτάκης’ λέει πολλά. Στέκομαι όμως και στη φράση του πως ‘με εκπτώσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας, δεν εξαγοράζεται η ειρήνη’. Προφανώς απευθύνθηκε ευθέως σε αυτούς που σήμερα χαράσσουν την εξωτερική μας πολιτική. Δηλαδή απευθύνθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», δήλωσε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” ο Ευάγγελος Αντώναρος, δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στον Γιώργο Τραπεζιώτη εξήγησε πως «Δεν είναι τυχαίο και το χρονικό σημείο που έκανε την παρέμβασή του ο Καραμανλής έπειτα από όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Η Τουρκία μας δοκιμάζει στη φάση αυτή και μετρά το πώς αντιδρούμε». 

«Εμείς από την πλευρά μας πάμε κι αγοράζουμε οπλικά συστήματα δίχως να υπάρξει διαπραγμάτευση. Τι θα πάρουμε σαν αντάλλαγμα σε επίπεδο της απαραίτητης πολιτικής στήριξης; Εκεί ακριβώς εντοπίζεται η ανεπάρκεια στην άσκηση της εξωτερικής μας πολιτικής σήμερα, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώναρος.

Πηγή: avgi.gr
 

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να μας πείσει ότι «προχωράμε πράγματι τολμηρά, και σίγουρα μπροστά»

Για μεταρρυθμίσεις και «μεγάλες αλλαγές» μιλά ο πρωθυπουργός στην...

ΣΥΡΙΖΑ: To ψηφιακό κόμμα, τα νέα μέλη, οι έρευνες και τα think tanks

*Του Μιχάλη Χαριάτη - Κόμβος! Μια «μηχανή» αποτύπωσης και,...

Μέση Ανατολή: Συνεχίζει τους βομβαρδισμούς το Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει σήμερα τη Λωρίδα της Γάζας παρά τις...
Διαφήμιση