Εκτός ψηφοδελτιών της ΝΔ ο Πνευματικός μετά τις απάνθρωπες δηλώσεις του

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά», αναφέρει συγκεκριμένα σε δήλωσή του ο Σπ. Πνευματικός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσπαθώντας να μειώσει το πολιτικό κόστος για τη ΝΔ από τις απαράδεκτες δηλώσεις Πνευματικού, αναφέρει σε δική του δήλωση πως «λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα».

Αλέξης Τσίπρας: «Τοο little to late»

«Τοο little toο late» [«πολύ λίγο, πολύ αργά»] ήταν το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για την απομάκρυνση Πνευματικού. Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει την είδηση της απομάκρυνσης Πνευματικού επισημαίνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης πήρε την απόφαση πολύ αργά «μετά τη χθεσινή μας παρέμβαση και τη σημερινή συνέντευξη τύπου».

Και ο Αλ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι «δεν αρκεί αυτό», «οφείλει ο κ. Μητσοτάκης να έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση για τα προγράμματα μας σχετικά με την υγεία».

Πηγή: left.gr

Φωτογραφία: INTIME NEWS

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γιατί κυβέρνηση και περιφερειάρχες δεν χρηματοδοτούν έργα προσαρμογής στην κλιματική κρίση;

*Του Γιάννη Μυλόπουλου - Το χαρακτηριστικό της κλιματικής κρίσης...

Κακοκαιρία Elias: Επικίνδυνη κατάσταση στην Εύβοια – Μεγάλες ζημιές και εγκλωβισμοί

Δύσκολες ώρες για τις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας καθώς φούσκωσε το...

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ωδίνες της επόμενης μέρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., παρά τη συντριπτική ήττα του σε δύο...

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αντιπολίτευση;

*Γράφει ο Ηλίας Γεροντόπουλος - Στην Ελλάδα που κάθε...
Διαφήμιση