Α. Ρουπακιώτης: Βίαιη επίθεση της κρατικής εξουσίας της κυβέρνησης της ΝΔ στη Δικαιοσύνη (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Για βίαιη επίθεση της κρατικής εξουσίας της κυβέρνησης της ΝΔ στη Δικαιοσύνη μίλησε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και έγκριτος νομικός κ. Αντώνης Ρουπακιώτης με αφορμή την εντονότατη κριτική που άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για το δικαστικό βούλευμα που αφορά το σκάνδαλο της Novartis. O ίδιος σημείωσε ότι η κυβέρνηση έφθασε σημείο να ελεεινολογεί το δικαστικό βούλευμα και να επιτίθεται σε δικαστές με απαξιωτικό τρόπο. Το απέδωσε μάλιστα σε μία προσπάθεια να τρομάξουν και άλλοι δικαστές που θα χειριστούν ανάλογες υποθέσεις. Για τον ίδιο τον κ. Ρουπακιώτη τέτοια επίθεση δεν έγινε στη Δικαισούνη μετά το 1994 ούτε καν στην υπόθεση του Βατοπεδίου. Μίλησε δε για έναν κρίκο επιθέσεων που γίνονται και σε άλλους θεσμούς όπως οι ανεξάρτητες αρχές.

 Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι το σκάνδαλο της Novartis πρέπει να διερευνηθεί σε όλες του τις διαστάσεις και ανέφερε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε άψογα θεσμικά στην συγκεκριμένη υπόθεση στέλνοντάς την στην εισαγγελία.

Τόνισε επίσης πως σε ό,τι αφορά τους πολιτικούς χειρισμούς απέναντι σε τέτοιες υποθέσεις όπως το σκάνδαλο της Novartis δεν είναι όλοι το ίδιο.

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το μέγαρο… υποκλοπών και ο «Ελληνας Νίξον» πολιτικά υπεύθυνοι για το ελληνικό Watergate

Περισσότερους από 12 δημοσιογράφους, πρόσωπα της τηλεόρασης και εκδότες...

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: “Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την καθημερινότητά τους”

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει...

Δυσανεξία στη δημοκρατία

Πρόκειται για κομβικής σημασίας νίκη και στρατηγική ήττα ταυτόχρονα....
Διαφήμιση