Ο Μητσοτάκης έσπευσε να ξελασπώσει τον Θεοδωρικάκο μετά τις αποκαλύψεις

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ένα μπαράζ δημοσιευμάτων τις τελευταίες ημέρες έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον νέο υπουργό Ανάπτυξης, αλλά και το Μέγαρο Μαξίμου.

Και ποια ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του επιτελείου του; Να πάει ο πρωθυπουργός στο υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να ξελασπώσει επικοινωνιακά τον υπουργό του.

Οι δυο τους προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης με τον Κ. Μητσοτάκη να επιμένει στο αφήγημα της ακρίβειας εξαιτίας κακών πολυεθνικών και να ζητά παρέμβαση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Έκανε, ακόμη, γενικόλογο σχόλιο για συνέχιση και εντατικοποίηση των ελέγχων.

Από την πλευρά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν ανακοίνωσε νέα μέτρα για αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά περιορίστηκε να πει πως τα υπάρχοντα θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του έτους.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η ΔΙΜΕΑ θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες και 30 στελέχη, ενώ υποσχέθηκε και νέα αναβάθμιση της πλατφόρμας e-Καταναλωτής.

Και ο ελέφαντας στο δωμάτιο

Όπως βέβαια αναμενόταν δεν υπήρξε καμία απολύτως αναφορά, ούτε καν… σκέψη να γίνει κάποια τοποθέτηση για τα «καυτά» ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

Τα δύο πρώτα από το documento και το in.gr αποκάλυπταν την δικογραφία για αθέμιτες παρεμβάσεις του Τ. Θεοδωρικάκου την περίοδο που ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να γίνουν τα χατίρια επίορκων αστυνομικών που συνδέονταν με το οργανωμένο έγκλημα, και συγκεκριμένα τη λεγόμενη Greek mafia.

Το τρίτο έκανε λόγο για θολές πολιτικές παρεμβάσεις στη στελέχωση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίζοντας το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: efsyn.gr

Φωτο: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Κήρυξη πολέμου η επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, κατηγόρησε το Ισραήλ...

Ξέπλυμα 150 εκατ. ευρώ από κύκλωμα-μαμούθ / Εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα

Mεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης αθηναϊκής ομάδας στον χώρο της...

Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γκρίζο δημοσκοπικό φόντο….

*Του Σωτήρη Σιδέρη - Ο Μητσοτάκης αδιαφόρησε για το...
Διαφήμιση