Αυταρχισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη στη ΒΙΟΜΕ: Με ΜΑΤ απέκλεισαν το κατηλειμμένο εργοστάσιο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Κλιμακώνει η νέα ιδιοκτησία του εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ, η οποία παρουσία εισαγγελέα και με υπεράριθμες δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΜΑΤ προχώρησε στην περίφραξη του χώρου, αναγκάζοντας τους εργαζόμενους στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο να μεταφέρουν τα πράγματά τους.

«Μας απείλησαν ότι θα έρθουν με περισσότερες δυνάμεις για να μας εκδιώξουν και από τον χώρο που μας περιόρισαν. Απέκλεισαν όλους τους δρόμους της γύρω περιοχής που οδηγούν στο εργοστάσιο, απαγορεύοντας την πρόσβαση σε εργαζόμενους, αλληλέγγυους, κατοίκους της περιοχής και όποι@ περνούσε» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ οι οποίοι ξεκαθαρίζουν ότι φεστιβάλ CoOpenAir θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Απαντάμε ότι με φράχτες ή χωρίς εμείς συνεχίζουμε τη λειτουργία του εργοστασίου με αυτοδιαχείριση και γι αυτό σας καλούμε όλους αύριο να έρθετε στο φεστιβάλ από τις 16:00» σημειώνουν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι εργαζόμενοι επισημαίνοντας ότι «το CoOpenAir festival 2.5, το φεστιβάλ του συνεργατισμού και των συνεργατικών εγχειρημάτων της πόλης, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο οικόπεδο του κατειλημμένου 60».

Σύμφωνα με τους ίδιους, η πρόσβαση στο φεστιβάλ θα γίνεται από την οδό Λητούς (φανάρι Ανωτέρας Σχολής Πολέμου και Σχολείου Ειδικής Αγωγής – Στάση ΒΙΑΜΥΛ).

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο αποκλεισμός της ΒΙΟΜΕ από τις δυνάμεις καταστολής είναι μια ακόμα πράξη στην αυταρχική ακολουθία της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

Πηγή: left.gr

Φωτογραφία: twitter/chris_avramidis

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Κήρυξη πολέμου η επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, κατηγόρησε το Ισραήλ...

Ξέπλυμα 150 εκατ. ευρώ από κύκλωμα-μαμούθ / Εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα

Mεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης αθηναϊκής ομάδας στον χώρο της...

Η κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε γκρίζο δημοσκοπικό φόντο….

*Του Σωτήρη Σιδέρη - Ο Μητσοτάκης αδιαφόρησε για το...
Διαφήμιση