Κοτζιάς: Η κυβέρνηση ετοιμάζει μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα – Η Αριστερά να ξυπνήσει

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» και υπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε σε ανάρτησή του ορισμένες παραμέτρους που, κατά την άποψή του, συνηγορούν στο συμπέρασμα περί υποχωρήσεων της ΝΔ στα εθνικά μέτωπα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε «επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα και αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή».

«Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα», επισημαίνει στη συνέχεια ο Νίκος Κοτζιάς, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την αντιπολίτευση και δη για την αριστερά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά:

«Οι επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα, η αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή, σημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται για μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα. Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα. Ελπίζω να ξυπνήσουν τα κόμματα που βρίσκονται στα αριστερά της ΝΔ ως προς τα εθνικά θέματα, καθώς και οι «υποψήφιοι πρόεδροι» του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν την λέξη πατρίδα και πατριωτισμός.»

Πηγή: libre.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το προσωπικό στοίχημα Κασσελάκη για τις ευρωεκλογές… με το επακόλουθο ρίσκο

*Γράφει ο Ανδρέας Μαραθιάς - Σε εντελώς προσωπική υπόθεση...

Όλγα Νάσση: Αγορές, ελευθερία και στέγαση

ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ βιβλίο (The Road to Freedom) ο Joseph...

Τέμπη: Νέα στοιχεία «φωτιά» από τους εμπειρογνώμονες – Οργή κατά Μητσοτάκη από τους συγγενείς

Την τελική έκθεση του πραγματογνώμονα, Βασίλη Κοκοτσάκη, κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, στην...

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Μας «σέρβιρε» κοκτέιλ από ψέματα, ευχολόγια και σύγχυση

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του...
Διαφήμιση