Ο Γεωργιάδης ‘τα ρίχνει’ στους πολίτες για τους ρυθμούς εμβολιασμών και τις κλειστές επιχειρήσεις

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Φυσικά ξέχασε να αναφέρει, ότι κατά μέσο όρο γίνονται 97.629 εμβολιασμοί την ημέρα, ενώ θα έπρεπε να κυμαίνονται μεταξύ 105.000-110.000.

Αν αύριο όλοι πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Με απλά λόγια, ο Υπουργός κάνοντας την χείριστη χρήση του δόγματος της “ατομικής ευθύνης”, κατηγόρησε τους πολίτες, όταν το πρόγραμμα εμβολιασμού της ΕΕ και της Ελλάδας έχουν αποτύχει.

Μάλιστα, επικαλέστηκε τη Σάμο όπου ανεστάλη προσωρινά το πρόγραμμα Γαλάζια Ελευθερία στο νησί, λόγω χαμηλής προσέλευσης, υπογράμμισε πως είναι αδιανόητο ένα νησί να έχει κάτοικους που αρνούνται να εμβολιαστούν και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Σημείωσε μάλιστα ότι αυτή η είδηση θα αναπαραχθεί στο εξωτερικό και θα βλάψει την εικόνα του νησιού, ενώ προσέθεσε την παραπάνω φράση.

Φυσικά ξέχασε να αναφέρει, ότι κατά μέσο όρο γίνονται 97.629 εμβολιασμοί την ημέρα, ενώ θα έπρεπε να κυμαίνονται μεταξύ 105.000-110.000. Δηλαδή υπολείπονται περίπου 10.000 εμβολιασμοί την ημέρα για την επίτευξη του ημερήσιου στόχου. Η συνέπεια θα είναι αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος Ιουνίου να μην επιτευχθεί το 50% εμβολιαστικής κάλυψης τουλάχιστον με μία δόση.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τέμπη – Μπάζωμα: Μήνυση 170 πολιτών κατά Μητσοτάκη για ηθική αυτουργία στη συγκάλυψη

Συμπληρωματική μήνυση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για το μπάζωμα στα Τέμπη κατέθεσαν 170 πρόσωπα, συγγενείς θυμάτων...

Γιατί η ΝΔ θέλει να βλέπουμε τις ευρωεκλογές σαν προκριματικές των εθνικών

*Γράφει ο Χαράλαμπος Γεωργούλας - Στις ευρωεκλογές σπάνια τοποθετούνται...

Συνήγοροι οικογένειας Φύσσα: Μέγιστη προσβολή για την κοινωνία η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Ολόκληρη η δήλωση των συνηγόρων: «Η αποφυλάκιση με χρήση των...
Διαφήμιση