Όλα τέλεια για τον Μητσοτάκη: ”Θετικός ο απολογισμός της διετίας διακυβέρνησης της ΝΔ” (Βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ενώ το χρέος σε ποσοστό του ΑΕΠ θα σπάσει ρεκόρ και πάρα πολλά ξενοδοχεία βάζουν πωλητήριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι όλα πάνε καλά στην οικονομία της χώρας. Στην ομιλία του στο συνέδριο του ”The Economist” το βράδυ της Πέμπτης 8 Ιουλίου 2021, ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε για μία πραγματικότητα που μοιάζει μακρινή και σίγουρα καθόλου ελληνική.

Παρά την ύφεση ύψους 8,2% μέσα στο 2020, τα μειωμένα έσοδα που αναμένονται (και φέτος) από τον τουρισμό δήλωσε ”εξαιρετικά αισιόδοξος” για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, προσθέτοντας μάλιστα πως ”ο πρώτος απολογισμός της πρώτης διετίας είναι θετικός”.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ”Ζήτησα από εργαζομένους και εργοδότες να αξιοποιήσουν την ψηφιακή κάρτα που κατοχυρώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Ταυτόχρονα κάλεσα εργαζομένους και εργοδότες να κερδίσουν με αυτοπεποίθηση την θέση τους σε μία νέα αγορά εργασίας” και ξέχασε να μας πεί ότι είναι πιλοτική ακόμα η ψηφιακή κάρτα, ενώ η αυτοπεποίθηση του εργαζομένου δεν αρκεί πλέον, ούτε για να ζητήσει ρεπό.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γάζα – Η μεγάλη έξοδος: Οι Παλαιστίνιοι φεύγουν από τη Ράφα για να γλυτώσουν

Πάνω από 110.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Ράφα που βρίσκεται υπό...

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά κατά Μαξίμου για την εξωτερική πολιτική

Η στρατηγική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να κάνει εξωτερική πολιτική...
Διαφήμιση