Υπέρ του Τζόκοβιτς ο δικαστής Άντονι Κέλι

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

O δικαστής της υπόθεσης του Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντονι Κέλι, πήρε το μέρος του ανεμβολίαστου Σέρβου τενίστα, καθώς θεώρησε πως ο παίκτης ακολούθησε ό,τι του είπε η ομοσπονδία τένις της χώρας!

Η έφεση του Νόβακ Τζόκοβιτς για το να γίνει δεκτή η ιατρική εξαίρεση που έλαβε και να μπορέσει ν’ αγωνιστεί εν τέλει στο φετινό Australian Open εκδικάζεται αυτή την στιγμή (η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στη 01:30 ώρα Ελλάδος), με τον δικαστή Άντονι Κέλι να διάκειται θετικά προς την πλευρά του παίκτη. 

Πιο συγκεκριμένα, αφότου άκουσε τα όσα είχε να πει ο νομικός εκπρόσωπος του νούμερο 1 της ATP, Νικ Γουντ, που παρουσίασε τα βήματα που ακολούθησε ο Σέρβος και η ομάδα του προκειμένου να ζητήσουν την ιατρική εξαίρεση για ν’ αγωνιστεί στο Α.Ο., ο δικαστής είπε σχετικά «Τι άλλο μπορούσε να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να μπει στην Αυστραλία;», με τον Νικ Γουντ να αναφέρει «Συμφωνώ μαζί σας εντιμότατε».

Θυμίζουμε πως η απόφαση αναμένεται να βγει εντός των επόμενων ωρών, ενώ το… πολύπαθο stream της δίκης έπεσε γι’ ακόμα μία φορά λίγη ώρα μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα η έδρα ενημέρωσε πως η δίκη διακόπτεται μέχρι τις 6:15 (15:15 τοπική ώρα), για μεσημεριανό φαγητό. 

Πηγή: sdna.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ιδιωτικοποιούν το νερό / Γιατί κάνουν μόνο μπίζνες και βόλεμα συμφερόντων που υπηρετούν

Πώς έχει γίνει μέχρι τώρα η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του...

Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια της Αμερικής;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...
Διαφήμιση