Το Μαξίμου “φορτώνει” την αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας στον Πλεύρη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Δεν ήξερε δεν ρώταγε ; Ο λόγος φυσικά για τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη  που οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να του  φορτώσουν την παταγώδη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας .

Οι πληροφορίες λένε ότι ήδη οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν αρχίσει να αφήνουν υπονοούμενα για λάθος αποφάσεις από την πλευρά του υπουργού, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι ο εκτελών χρέη άτυπου υπουργού Υγείας Άκης Σκέρτσος έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο αφήνοντας τον Θάνο Πλεύρη να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνεργάτες του πρωθυπουργού Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης ακολουθούν αυτή την τακτική , δηλαδή στα δύσκολα να δείχνουν προς το υπουργείο Υγείας. Ο Βασίλης Κικίλιας είχε  βρεθεί πολλές φορές απολογούμενος για τις αποφάσεις των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με δεδομένο   μάλιστα   ότι το αχτύπητο δίδυμο του Μεγάρου Μαξίμου έχει αρχίσει να απομυθοποιείται ακόμα και από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή τη μελέτη Τσιόδρα- Λύτρα τους έχουν στοχοποιήσει ως υπευθύνους για την απόκρυψη των στοιχείων  τα πράγματα φαίνεται ότι περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ.

Η στοχοποίηση λοιπόν του υπουργού υγείας είναι απολύτως αναμενόμενη μόνο που απ ότι φαίνεται ο Θάνος Πλεύρης έχει αποφασίσει να μην πέσει αμαχητί.  Όπως λένε αυτοί που ξέρουν έχοντας αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει, δείχνει τα δόντια του. Οι  δηλώσεις του  ότι η ένταση της πανδημίας που πλήττει τα τελευταία εικοσιτετράωρα την πατρίδα μας είναι τέτοια διότι ουδέποτε καταφέραμε να χαλιναγωγήσουμε και την μετάλλαξη Δέλτα, είναι μόνον η αρχή.

Στελέχη της ΝΔ λένε πάντως ότι ο υπουργός έχει αποφασίσει να αντιδράσει έντονα  αξιοποιώντας  ακόμα και την μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα αν αντιληφθεί ότι η επίθεση εναντίον του κλιμακώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι ίδιοι άνθρωποι ισχυρίζονται μάλιστα ότι ο υπουργός Υγείας σε αυτό τον πόλεμο θα έχει δίπλα του και άλλα κυβερνητικά στελέχη της ακροδεξιάς πτέρυγας, τα οποία εμφανίζονται δυσαρεστημένα από την συμπεριφορά των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: eretikos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τριήμερη επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Γερμανία

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκινά το ταξίδι του για τη...

EuroJam 2024: Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για την Ευρώπη

Την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνθεί...

Στέφανος Κασσελάκης: Νέο Πολιτικό Μοντέλο, ‘Σπάσιμο Αυγών’ και Αντιπαράθεση με τη ΝΔ

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ανταπόκριση των πολιτών στις...
Διαφήμιση