ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Φέρτε προς κύρωση τα μνημόνια με τη Β. Μακεδονία – Μη ρεζιλεύετε άλλο η χώρα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγορεί την κυβέρνηση πως αποφεύγει την ψήφιση των μνημονίων με Βόρεια Μακεδονία, παρά το γεγονός πως η τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών χαρακτηρίστηκε ως «ζωτικής σημασίας» από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

«Να σταματήσει το κρυφτό με τους βουλευτές του και να φέρει προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία», καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με σημερινή ανακοίνωσή του.

«Τώρα που ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει ζωτικής σημασίας την τήρηση της προεκλογικά “προδοτικής” Συμφωνίας των Πρεσπών, να σταματήσει το κρυφτό με τους βουλευτές του και να φέρει προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία για να μη ρεζιλεύεται άλλο η χώρα», τόνισε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Εκτός», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, «εάν είναι τόσο αδύναμος πρωθυπουργός που φοβάται ότι θα τον ρίξει το ίδιο του το κόμμα μετά τη κραυγαλέα προεκλογική εξαπάτηση».

 Νωρίτερα σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τη συμμετοχή του δεύτερου στο Φόρουμ των Δελφών, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Ζωτικής σημασίας παραμένουν ο σεβασμός των σχέσεων καλής γειτονίας και η πλήρης, συνεπής και καλή τη πίστει εφαρμογή της Συμφωνίας Πρεσπών -όπως έχουμε συζητήσει. Αυτοί είναι οι βασικοί δείκτες στις διμερείς μας σχέσεις αλλά και για την προοπτική ένταξης της χώρας σας στην ΕΕ».

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ιδιωτικοποιούν το νερό / Γιατί κάνουν μόνο μπίζνες και βόλεμα συμφερόντων που υπηρετούν

Πώς έχει γίνει μέχρι τώρα η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του...

Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια της Αμερικής;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...
Διαφήμιση