Ράδιο Αρβύλα: Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία για revenge porn

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιωτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ύστερα από καταγγελία για revenge porn που, σύμφωνα τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, εμπλέκεται το όνομά του.

«Είναι μία πάρα πολύ παράξενη ημέρα για το Ράδιο Αρβύλα. Είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια ιστορία που είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά, και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε όλοι συγχυσμένοι. Δεν ξέρω ακριβώς πώς θα το πω. Σήμερα ο Στάθης ο Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ, και δεν θα είναι εδώ από εδώ και πέρα» είπε ο Αντώνης Κανάκης. 

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχθηκε ότι, κατά το παρελθόν, είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με τον ίδιο και την πρώην σύντροφό του, χωρίς να έχει λάβει τη συγκατάθεση της κοπέλας. Σε γραπτή δήλωσή του μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αναφέρει: 

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Όπως είπε ο κ. Κανάκης, ήταν απόφαση του ίδιου αλλά και όλων πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. «Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου για το γεγονός ότι ενώ υπήρχε μία τόσο σοβαρή υπόθεση δεν μπήκε στην διαδικασία να μας ενημερώσει. Έμμεσα μας αφορά (…) Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει κάτι τέτοιο, από εκείνη την στιγμή είμαστε σε μία θέση που πρώτα από όλα θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα και όσα βίωσε». 

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Για μας το θέμα είναι πρώτα από όλα ηθικό και ανθρώπινο και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Στάθη και νιώθουμε προδομένοι». 

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...

Αλέξης στο Βερολίνο, Αλέξης στην Κωνσταντινούπολη, Αλέξης και στα… Βαλκάνια, που καίνε

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Σε κορυφαίο πολιτικό γεγονός...

Τέμπη: Εντολή εισαγγελέα να αποκαλυφθούν ποιοί ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό

*Της Ελένης Καρανικόλα Κοντορούση - Δεκαπέντε μήνες μετά το...
Διαφήμιση