Πρώην στόπερ της Νόρντζελαντ «τσεκάρει» ο Παναθηναϊκός (ΦΩΤΟ)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Το θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού παραμένει ως προτεραιότητα στις μεταγραφικές αναζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με στόχο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Χορστ της Ολλανδίας στις 18 του μήνα. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να τσεκάρουν με προσοχή την αγορά, με τον Νορβηγό Ούλρικ Γένσεν, να είναι μέσα στα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες ημέρες και εξετάζονται.

Ο 25χρονος στόπερ (γεννημένος στο Τρόμσο στις 17 Ιουλίου 1996), έχει μείνει ελεύθερος από τη δανέζικη Νόρντζελαντ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε τα τελευταία 3,5 χρόνια, μετρώντας 115 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 4 ασίστ.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός βρέθηκε πριν από λίγους μήνες κοντά σε συμφωνία με ομάδα του αμερικάνικου MLS, ενώ είχε και συζητήσεις με τη Φέγενορντ που δεν προχώρησαν σε τελικό στάδιο.

Είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Νορβηγίας από U15 έως U21 (έχει συνολικά 65 ματς και 1 γκολ), ενώ έχει κληθεί άλλες 4 φορές στην ανδρική ομάδα χωρίς όμως να πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του.

Ο Γένσεν, που ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Τρόμσο, περνώντας κι από τα τμήματα υποδομής της Λιόν (2013-2016) έχει προταθεί εδώ και λίγες ημέρες στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταλήγουν στις τελικές επιλογές τους για τη θέση.

Πηγή: filathlos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ιδιωτικοποιούν το νερό / Γιατί κάνουν μόνο μπίζνες και βόλεμα συμφερόντων που υπηρετούν

Πώς έχει γίνει μέχρι τώρα η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του...

Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια της Αμερικής;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...
Διαφήμιση