Ο “Sting” στο Ηρώδειο με δύο μαγευτικές συναυλίες στο τέλος του Αθηναϊκού καλοκαιριού

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο θρυλικός μουσικός και ιδρυτικό μέλος των Police, θα έρθει για δύο μουσικά γεγονότα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου.

Πλησιάζοντας στα 70 του χρόνια, ο Sting, υδριτικό μέλος του new wave μουσικού σχήματος Police με μεγάλη δράση κατά τη δεκαετία του ’80 θα υποδεχθεί το Αθηναϊκό κοινό στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Τα εισιτήρια για τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες του θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τις 23 Ιουλίου μέσω του highpriority.gr.

Το “My Songs” tour θα περιλαμβάνει πολλές επιτυχίες του μουσικού τόσο ως μέλος του σχήματος των Police, όσο και πολλών από την solo καριέρα του, επιτυχίες που του έχουν χαρίσει μέχρι στιγμής 17 Grammy Awards και πολλές διακρίσεις ανά τον κόσμο. Ο Sting θα μας ταξιδέψει στον χρόνο με κομμάτια όπως: “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne”, “Demolition Man” ενώ θα ακούσουμε και τα “Englishman In New York,” “Every Breath You Take,” “Roxanne” και “Message In A Bottle”.

Μέλη του Sting Fan Club θα έχουν την ευκαιρία να βρουν εισιτήρια νωρίτερα, από τις 21 Ιουλίου 12:00 pm EEST έως και τις 22 Ιουλίου 5pm EEST απλά μπαίοντας στο επίσημο site sting.com.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια της Αμερικής;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...

Τροχαίο στη Βουλή: 3 χρόνια με αναστολή στον αστυνομικό για τον θάνατο του Ιάσονα

Την ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια αποφάσισε...
Διαφήμιση