«Ολοι μαζί μπορείτε» να διαλύσετε τον πλανήτη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Δημήτρης Χατζηνικόλας – Από έναν πόλεµο νοµοτελειακά νικητές είναι σχεδόν πάντα οι ηλίθιοι του πλανήτη και χαµένοι οι απλοί πολίτες. Στους σύγχρονους πολέµους ηττηµένη είναι και η δηµοσιογραφία.

Η ενηµέρωση είναι ένα από τα µεγάλα θύµατα αφού αντί να υπηρετεί την αλήθεια προσαρµόζεται ώστε να υπηρετεί συµφέροντα, µπλοκ και «άξονες του κακού» από τη µια και σφαίρες επιρροής από την άλλη. Λες και δεν µπορούµε να καταδικάσουµε την εισβολή και κάθε εισβολή, για όποιον λόγο και µε όποια δικαιολογία γίνεται, ό,τι κι αν επικαλούνται οι εισβολείς. Απλά, καθαρά και ξάστερα.

«Give peace a chance» έγραφε το πανό των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα την περασµένη Πέµπτη στο Βελιγράδι και θύµιζε όλα τα µέτωπα του πλανήτη, από τη Χιροσίµα και το Ναγκασάκι έως το Κίεβο.

Ενα απλό και ξεκάθαρο αντιπολεµικό µήνυµα που αντί να σταλεί σε όλα τα µήκη και τα πλάτη του πλανήτη, κυριαρχούν κάτι δήθεν ρεπορτάζ που στόχο έχουν να πλήξουν τη µια ή την άλλη πλευρά. Από εκείνους που έλεγαν ότι αν δεν υπήρχαν τα µνηµόνια θα έπρεπε να τα είχαµε εφεύρει. Από εκείνους που δεν ήξεραν και δεν άκουγαν ότι ο ουκρανικός λαός στο περίφηµο θαύµα της ∆ύσης διαβιούσε µε 300 ευρώ µηνιαίως και συντάξεις ακόµη και 30 ευρώ τον µήνα. Από εκείνους που τα έπιναν στα µπαρ της πολιτισµένης ∆ύσης µε τα νεαρά κορίτσια από την πολύπαθη χώρα και ούτε µια στιγµή δεν πέρασε από το κεφάλι τους η σκέψη «τι στο καλό θέλει αυτή εδώ µαζί µου;».

Τώρα όλοι αυτοί κλαίνε πάνω από το πτώµα επειδή τους είπε το µεγάλο αφεντικό να κάνουν τις µοιρολογίστρες. Τώρα θυµήθηκαν ότι ο Πούτιν ζει σε χρυσές τουαλέτες και φορά ρολόγια µισού εκατοµµυρίου! Οταν χρηµατοδοτούσε τη Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία ήταν συνοµιλητής µας. Οταν οι ΗΠΑ χρηµατοδοτούσαν κάθε δικτατορία στον πλανήτη (κάτι ξέρουµε κι εµείς) στήριζαν τη δηµοκρατία!

Αλλά πώς να ξεστοµίσει τέτοια πράγµατα ο δηµοσιογράφος ενός καναλιού που η ιδιοκτησία του βγάζει εκατοµµύρια από το πέρασµα στη λεγόµενη καθαρή ενέργεια µεταφέροντας αµερικανικό LNG!

Πώς να τα ξεστοµίσει από το κανάλι που διοργανώνει «Ολοι µαζί µπορούµε» για τους Ουκρανούς πολίτες και την ίδια ώρα τα βαπόρια του αφεντικού µεταφέρουν πετρέλαιο και ορυκτά από τον πατερούλη Πούτιν. Πώς να ξεπεράσει την ακραία χρησιµοθηρία της η ∆ύση τώρα που ο ολιγάρχης και αλλεργικός στη δηµοκρατία Πούτιν ξεπατικώνει τις συµπεριφορές της σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία;

Πηγή: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή του αστυνομικού για τον θάνατο του Ιάσονα μπροστά στη Βουλή

Την ενοχή του αστυνομικού, οδηγού υπηρεσιακού οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη,...

Σάντερς: Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι o ρατσιστής Νετανιάχου έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους

«Ανήθικες και παράνομες πολιτικές της εξτρεμιστικής» μιας «ρατσιστικής κυβέρνησής»...

Αποκλεισμός των “Σπαρτιατών” με ένα σκεπτικό που οδηγεί σε μεγάλες περιπέτειες

Καλώς αποκλείστηκαν οι “Σπαρτιάτες” από τη συμμετοχή στις ευρωεκλογές;...
Διαφήμιση