Αγ. Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο δράστης που απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Συνελήφθη νωρίς χθές το βράδυ ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός διαπραγματευτής μπόρεσε να χαλαρώσει τον άνδρα ώστε να εισβάλουν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και να κατόρθωσαν να τον αιφνιδιάσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ο δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ το θύμα είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να καταθέσει για τα όσα συνέβησαν.

Το χρονικό

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν ο νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι και υπό την απειλή όπλου την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του στον Αγ. Παντελεήμονα. Η αδελφή του θύματος ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις αρχές.

Στο διαμέρισμα της οδού Αλκιβιάδου, ωστόσο, ο δράστης ταμπουρώθηκε και, κρατώντας όμηρο την πρώην φίλη του, απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός της αστυνομίας, ο οποίος προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη, προτού εκείνος αιφνιδιαστεί από τις Αρχές και ακινητοποιηθεί.

Η αστυνομία είχε εκκενώσει την πολυκατοικία, ενώ είχε ενημερώσει και τους κατοίκους των γειτονικών σπιτιών να ασφαλίσουν πόρτες και παράθυρα υπό τον φόβο έκρηξης.

Πηγή: efsyn.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ιδιωτικοποιούν το νερό / Γιατί κάνουν μόνο μπίζνες και βόλεμα συμφερόντων που υπηρετούν

Πώς έχει γίνει μέχρι τώρα η ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του...

Από το Βιετνάμ τότε, στη Γάζα σήμερα – Η ιστορία επαναλαμβάνεται στα πανεπιστήμια της Αμερικής;

*Του Κωνσταντίνου Βενιζέλου - Καθώς οι φοιτητές στα Αμερικάνικα πανεπιστήμια...

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος στις ευρωεκλογές – Θέλω δύο τετραετίες για μεταρρυθμίσεις

«Ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα είναι ο επόμενος υπουργός Αμυνας»,...
Διαφήμιση