Οι U2 έρχονται στο Netflix σε παραγωγή του J.J. Abrams

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Σειρά αφιερωμένη στο μεγάλο ροκ συγκρότημα ετοιμάζει το Netflix και στο τιμόνι βρίσκεται ο J.J Abrams.

Η scripted σειρά θα είναι παραγωγή της Bad Robot και της Warner Bros. Television, ενώ μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε την ανάμειξη που θα έχει το συγκρότημα στην παραγωγή.

Με τον έμπειρο J.J. Abrams να διευθύνει την παραγωγή και τον εξίσου ταλαντούχο Anthony McCarten να υπογράφει το σενάριο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Netflix θα μας προσφέρει κάτι αξιόλογο.

Για όσους δε γνωρίζουν, ο McCarten έχει στο παρελθόν του δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, για το Βραβείο Καλύτερου Προσαρμοσμένου Σεναρίου για την ταινία “The Theory of Everything” (2015) που ακολουθεί τη ζωή του Stephen Hawking, αλλά και το “The Two Popes” (2020) στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Anthony Hopkins.

Η σχετική ταινία με το σημερινό μας θέμα είναι το “Bohemian Rhapsody” το οποίο κέρδισε 4 Όσκαρ, αλλά όχι κάποιο στο όνομα του ταλαντούχου σεναριογράφου.

Το Netflix ωστόσο τον έχει προσλάβει και μαζί με τη διεύθυνση του J.J. Abrams ευελπιστούμε να έχουμε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα επί της “μικρής” οθόνης. Σημειώνεται τέλος, ότι δε γνωρίζουμε την ανάμειξη του συγκροτήματος αφού η σειρά δε φαίνεται να περιλαμβάνει βιογραφικά στοιχεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Το μέγαρο… υποκλοπών και ο «Ελληνας Νίξον» πολιτικά υπεύθυνοι για το ελληνικό Watergate

Περισσότερους από 12 δημοσιογράφους, πρόσωπα της τηλεόρασης και εκδότες...

Τσίπρας για Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: “Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει την καθημερινότητά τους”

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει...

Δυσανεξία στη δημοκρατία

Πρόκειται για κομβικής σημασίας νίκη και στρατηγική ήττα ταυτόχρονα....
Διαφήμιση