Κ. Αρβανίτης: Ο Μητσοτάκης είναι Βίσεγκραντ και θέλει την Ευρώπη ουρά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Αναρωτιέμαι γιατί μετά τις αποκαλύψεις του κ. Βαξεβάνη, δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να τον καλέσει, να ασχοληθεί με όσα καταγγέλλονται; Κι από την άλλη πλευρά, ο κεντρικός τραπεζίτης, ο πρωθυπουργός, οι παρατρεχάμενοι δεν έχουν τσίπα να πουν θα ‘προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την κατασυκοφάντηση’; Η κυβέρνηση είναι απολύτως εκτεθειμένη στα θέματα που αφορούν στο κράτος Δικαίου, για τις ωμές παραβιάσεις στο θέμα της Δικαιοσύνης, στις διώξεις δημοσιογράφων, στις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων», δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5” ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης. 

Ο κ. Αρβανίτης στον Γιώργο Τραπεζιώτη επισήμανε πως «ο Μητσοτάκης έλεγε ανήκουμε στη Δύση, μας κούναγε το δάχτυλο όταν εμείς λέγαμε πως είμαστε με τον ουκρανικό λαό κι όχι με τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών στην περιοχή. Ο Μητσοτάκης είναι Βίσεγκραντ. Υπάρχει η σύγκρουση της Ευρώπης που θέλει κοινές πολιτικές και συνεργασία και η Ευρώπη του Μητσοτάκη – και του Βίσεγκραντ – που λέει ‘ανήκουμε στη Δύση’ και εννοεί να είμαστε ουρά του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ». 

Σύμφωνα με τον Κώστα Αρβανίτη, «υπάρχει τεράστιο ζήτημα με τη Δημοκρατία στη χώρα. Και για αυτό και για πολλούς λόγους ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει χθες. Είναι επικεφαλής μιας επικίνδυνης κυβέρνησης. Τι θα πουν στον κόσμο; Γιατί θα τους έρθει αύξηση 38,5% στη νυχτερινή κιλοβατώρα; Γιατί τα πήραν τα golden boys τους; Γιατί κατέρρευσαν οι συντάξεις; Πόσα χρόνια ακούμε από της Δεξιά για ‘συντάξεις-εξπρές’; Οι συντάξεις έχουν παγώσει και τα golden boys που πήγαν στον ΕΦΚΑ τον οδήγησαν σε πλήρη κατάρρευση. Αποτυχημένοι και μοιραίοι είναι».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Πολάκης σε Πιερρακάκη: «Είσαι υπηρέτης των ιδεοληψιών του νεοφιλελευθερισμού»

Κατά μέτωπο επίθεση στον υπουργό Παιδείας εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης,...

Η Ρωσία προς ΝΑΤΟ και Ε.Ε.: «Αναπόφευκτη η σύγκρουση αν στείλετε στρατό στην Ουκρανία»

Ηαποστολή δυτικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ουκρανία θα οδηγήσει σε άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της...

Νέα Αριστερά: Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με σύνθημα «Η πολιτική επιστρέφει» – Όλο το πρόγραμμα

*Του Φοίβου Κλαυδιανού - Στην καταλληλότερη συγκυρία πραγματοποιεί η...

Πέφτουν οι μάσκες για τον «μη κερδοσκοπικού» χαρακτήρα των ιδιωτικών ΑΕΙ

*Της Άννας Ανδριτσάκη - Αλλαγές που δεν θα γίνονταν...
Διαφήμιση