Κουτσούμπας: Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών (βίντεο)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Δε διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών». Λέμε «Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο». Απαιτούμε να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας.

Δε δεχόμαστε να πληρώσει ο λαός τον λογαριασμό του πόλεμο, επεσήμανε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της Ελλάδας.

Αυτό είναι το πιο δυνατό «Όχι στον πόλεμο», που συνεχίζεται πάνω από ένα μήνα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε απερίφραστα.

Διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών κόντρα στη ΝΑΤΟϊκή προπαγάνδα, που θέλει με το ζόρι ο λαός να διαλέξει σώνει και καλά ένα στρατόπεδο ληστών, μόνο και μόνο για να αθωώσει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ για τα διαχρονικά εγκλήματά τους, αλλά και γι’ αυτό το εγκληματικό σχέδιο που εδώ και μια δεκαετία έχουν βάλει σε εφαρμογή στην Ανατολική Ευρώπη, σε βάρος του λαού της Ουκρανίας και του λαού της Ρωσίας.

Διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών κόντρα στα κυβερνητικά πολεμικά διαγγέλματα που μιλούν για την ειρήνη για να δικαιολογήσουν τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την κλιμακούμενη συμμετοχή και εμπλοκή της Ελλάδας σ’ αυτόν.

Διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών κόντρα στην κάλπικη δήθεν «εθνική γραμμή και ομοψυχία» που θέλει το λαό στοιχισμένο πίσω από τα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, για το χατίρι της αναβάθμισης των κερδών των ελληνικών μονοπωλίων, σε βάρος όμως των συμφερόντων της εργατικής τάξης, του λαού.

Διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών κόντρα στον αντικομμουνισμό, στη συκοφάντηση του σοσιαλισμού που τους στοιχειώνει ακόμα και στον ξύπνιο τους. Κόντρα στην αποσιώπηση, τη διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ, που γίνεται καρφί στο μάτι της ευρωατλαντικής προπαγάνδας.

Διαλέγουμε το στρατόπεδο των λαών κόντρα στη στοχοποίηση των καλλιτεχνών, των προοδευτικών ανθρώπων, που τολμούν να τραγουδάνε για το δίκιο, την ειρήνη και τον άνθρωπο!

Χαιρετίζουμε τη θαρραλέα και τίμια στάση χιλιάδων καλλιτεχνών, ανθρώπων του πνεύματος, οι οποίοι αρνούνται να παίξουν τα παιχνίδια της κυβερνητικής και ΝΑΤΟϊκής προπαγάνδας.

Μόνο οι υπηρέτες του άδικου ξερνούν μίσος και χολή για το δίκιο και την αλήθεια, τόνισε. Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του Γ.Γ. του ΚΚΕ:

Πηγή: ieidiseis.gr, φωτογραφία 902.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Π. Κωνσταντινίδης: Γιατί θα καιγόμαστε συνεχώς όσα αεροπλάνα κι αν αγοράσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

*Συνέντευξη στον Πάρι Καρβουνόπουλο του Παύλου Κωνσταντινίδη, ερευνητή στο...

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: «Κήρυξη πολέμου η επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο»

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, κατηγόρησε το Ισραήλ...

Ξέπλυμα 150 εκατ. ευρώ από κύκλωμα-μαμούθ / Εμπλέκονται πάνω από 140 άτομα

Mεγαλοεπιχειρηματίας, πρόεδρος και ιδιοκτήτης αθηναϊκής ομάδας στον χώρο της...
Διαφήμιση