Η «μονταζιέρα» της ΝΔ δεν σταματά ούτε την ώρα του πολέμου!

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής – Την ώρα που ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, που η παγκόσμια ειρήνη δεχόταν ένα ισχυρό χτύπημα και η παγκόσμια οικονομία θα κάνει χρόνια να ανακάμψει, η Νέα Δημοκρατία έψαχνε να βρει κάτι για να μας πείσει για τον …αντεθνικό χαρακτήρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

Η «μονταζιέρα» μπήκε μπροστά!

Το κυβερνών κόμμα βρήκε λέει ένα απόσπασμα από ραδιοφωνική συνέντευξη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη με την οποία λέει πήρε ίσες αποστάσεις από Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες! Έγκλημα! Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε ανακοίνωση για να αποδείξει ότι κάποιοι είναι εκτός … «εθνικού κορμού». Λίγο αργότερα το κυβερνών κόμμα επανήλθε σχολιάζοντας ότι στη δήλωσή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κάνει αναφορά σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Κουτοπονηρία, μικροψυχία, στάση κατώτερη του αναμενομένου! Ο κόσμος βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή και το κυβερνών κόμμα ψάχνει κανέναν ψύλλο στα άχυρα, μήπως και εδώ να πλήξει τον αντίπαλό του! Δεν αναζητά τρόπο συζήτησης και συνεννόησης, αλλά σε μια στιγμή που η γειτονιά μας φλέγεται, αναζητά μικροκομματικά οφέλη και μάλιστα εκεί που δεν θα βρει! Υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο την πολιτική ζωή της χώρας, αξιοποιώντας φιλικά της μέσα στο διαδίκτυο-μέσα που αν υπήρχαν σε παλαιότερες εποχές δεν θα χρειαζόταν η …ΥΕΝΕΔ!

Απλώς …κρίμα!

Πηγή: Από την ενότητα “Παιχνίδια Εξουσίας” του Βασίλη Σκουρή στο ieidiseis.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Β’ γύρος: Ποιοι στηρίζουν Κασσελάκη και ποιοι Αχτσιόγλου

*Του Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου - Τέσσερις ημέρες απομένουν μέχρι τον...

Ραγκούσης: Κατρούγκαλος, Φίλης, Πολάκης υπονόμευσαν τον Τσίπρα – Η ενότητα δεν είναι δεδομένη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λάδι στη φωτιά» της εσωκομματικής πόλωσης βάζει ο Γιάννης Ραγκούσης με...

Η «νέα Ινδία» και ο επικίνδυνος κύριος Μόντι

*Της Μαρίας Δεδούση - Πριν από λίγες ημέρες, οι...
Διαφήμιση