Τραγωδία στα Τέμπη: Γενιδούνιας προς Μαξίμου – «Όλοι έχουν καταλάβει πλέον»

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…» απάντησε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Γενιδούνιας στα όσα υποστηρίζει το Μαξίμου γύρω από την Εξεταστική για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσιόδρας ισχυρίστηκε ότι η Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών δεν τον κάλεσε να καταθέσει, επειδή ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. «Η Επιτροπή έκρινε με βάση κάποια κριτήρια. Υποθέτω ότι για τον κ. Γενιδούνια επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κάποιου κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρώτος κατέθεσα στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, ως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, παραθέτοντας δεκάδες επιστολές, εξώδικα και έγγραφα που “αγνοούσαν” οι υπεύθυνοι, αρνούμενοι καν να μας ακούσουν. Μας είπαν μέχρι & συκοφάντες τότε, δήθεν λέγαμε ψέματα» υπογραμμίζει στην ανάρτηση – απάντηση ο Κώστας Γενιδούνιας.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να δικαιολογήσει την πλειοψηφία της ΝΔ στην Εξεταστική που έκλεισε τις εργασίες της Εξεταστικής, χωρίς να καλέσει κρίσιμους μάρτυρες, μεταξύ των οποίων τον Κώστα Γενιδούνια, προκαλώντας την οργή των συγγενών των θυμάτων.

Όταν οι δημοσιογράφοι επεσήμαναν ότι την εποχή του τραγικού δυστυχήματος ο κ. Γενιδούνιας ήταν και  πρόεδρος του σωματείου των μηχανοδηγών που είχε προειδοποιήσει με πλήθος εξωδίκων για την επικινδυνότητα του σιδηροδρόμου, σχολίασε: «Ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μιλούσε και από κάποια πολιτική σκοπιά».

Πηγή: tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Για ένα μαζικό αντιπολεμικό κίνημα

*Του Αλέξανδρου Γούλα - Η μητέρα των μαχών τη...

Σωκράτης Φάμελλος: Οικονομικό αλλά και πολιτικό σκάνδαλο το Flyover στη Θεσσαλονίκη

Σημεία και τέρατα που συνιστούν οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο το έργο...

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...
Διαφήμιση