Το παρασκήνιο της διαγραφής Πολάκη και τα μηνύματα Κασσελάκη προς στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με μια κίνηση που άλλαξε άρδην το σκηνικό στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος τον Παύλο Πολάκη, λίγη ώρα πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ από το βήμα της οποίας ο πρόεδρος του κόμματος έστειλε πολλαπλά μηνύματα όπως λένε από την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Προτιμώ να με μισούν οι δολοπλόκοι παρά να με κατηγορούν για συνένοχο τα θύματα της διαπλοκής», ήταν μια χαρακτηριστική φράση του, ενώ σε άλλο σημείο φωτογραφίζοντας την εσωστρέφεια, τόνισε με έμφαση πως «δεν υπάρχει χώρος για τακτικισμούς και ατομικές ατζέντες».  

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε την ομιλία του με σφοδρή επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατακεραύνωσε-με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους- για «ιστορικό αναθεωρητισμό», ενώ στη συνέχεια μίλησε για κατάρρευση του επιτελικού κράτους.   

Τα επίδικα

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσδιόρισε τα κρίσιμα επίδικα του ΣΥΡΙΖΑ με πέντε βασικά προτάγματα: Αξιοπρέπεια, σεβασμός, δικαιοσύνης, ευημερία, ασφάλεια. «Αυτά υποσχόμαστε για αυτά δεσμευόμαστε και αυτά έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε», υπογράμμισε και συνέχισε: «Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η ελπίδα για μια μεγάλη δημοκρατική κυβέρνηση παραμένει ζωντανή.  Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η βεβαιότητα επαναφοράς του λαού στην εξουσία παραμένει υπαρκτή. Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκεί έξω ολοένα και περισσότεροι θα περπατούν με το κεφάλι ψηλά. Αξιοπρέπεια, σεβασμός, δικαιοσύνη, ευημερία, ασφάλεια. Αυτά υποσχόμαστε για αυτά δεσμευόμαστε και αυτά έχουμε ορκιστεί να υπηρετούμε» υπογράμμισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματος «να πάψουμε να ασχολούμαστε με τα μικρά γιατί τα επουσιώδη διαιρούν και αφαιρούν. Και εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να ξεχάσουμε την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό».

Όπως είπε σε άλλο σημείο, «δεν υπάρχει χώρος για τακτικισμούς και ατομικές ατζέντες. Υπάρχουν εκεί έξω 10.000.000 ζευγάρια μάτια που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν καθημερινά. Και ανάμεσά μας δεν υπάρχει κάποιος αλάνθαστος, αλλά είμαι βέβαιος, αλλιώς δεν θα ήμουν πρόεδρος σε αυτό το κόμμα, ότι δεν υπάρχει και κανένας δόλιος. Ελάτε να αναδείξουμε την συλλογική μας ποιότητα. Και όχι τις ατομικές μας μικροδιαφωνίες».

Αναφερόμενος στην εσωκομματική κατάσταση ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «ποτέ δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για το κόμμα μας αλλά και για τις κοινοβουλευτικές μας ομάδες. Όμως σε αυτή τη συγκυρία παρόλο από μία άδικη διάσπαση μείναμε πολύ λιγότεροι, έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε σαν 156. Και αυτό να είστε βέβαιες και βέβαιοι ότι η κοινωνία θα μας το ξεπληρώσει. Θα μας ανταμείψει για αυτό με το μόνο νόμισμα που εμείς αναγνωρίζουμε: την ηθική δικαίωση», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Η Ιστορία μας φέρνει αντιμέτωπους ξανά με την ανάγκη να δείξουμε στην κοινωνία την ασφαλή διέξοδο από τα αδιέξοδα, όπως το κάναμε και το 2015.

Αποδεικνύοντας ότι υπάρχει άλλος δρόμος που εγγυάται όχι μόνο την κοινωνική σωτηρία, αλλά και την κοινωνική ευημερία.

Έχει σημασία λοιπόν η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα να μην είναι θεατής, αλλά να είναι πρωταγωνιστής και πλοηγός της ανασύνταξης και της επανεγκατάστασης στην κυβέρνηση μιας πραγματικά δημοκρατικής, συμπεριληπτικής κυβέρνησης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναμένουμε τις εξελίξεις στο περιβάλλον μας».

Γιατί, όπως είπε, «η συγκυρία απαιτεί από εμάς να υποδείξουμε ένα νέο πολιτικό παράδειγμα και να οικοδομήσουμε εμείς πρώτοι τα θεμέλια ενός νέου πολιτικού περιβάλλοντος μιας χώρας, μιας Ελλάδας απαλλαγμένης από την ανομία, από την εκτροπή των θεσμών, από την ανασφάλεια των πολιτών.

Μιας χώρας που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και ελπίδα στους πολίτες της. Μιας Ελλάδας που επιτέλους θα παρέχει στους φορολογούμενους υπηρεσίες αντάξιες των θυσιών τους.

Αυτός είναι ο λόγος που καταθέσαμε τις δύο προτάσεις νόμου για την ακρίβεια και το φορολογικό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα καταθέσουμε και τις επόμενες προτάσεις νόμου.

Αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσουμε να απαιτούμε μέσα και έξω από την Βουλή την απρόσκοπτη πρόσβαση στα θεμελιώδη δημόσια αγαθά.

Για όλες και όλους ανεξαιρέτως. Γιατί η ιδιότητα του πολίτη είναι ανώτερη από κάθε νεοφιλελεύθερο κριτήριο διαχωρισμού των πολιτών σε Πατρικίους και Πληβείους».

Η μάχη με τη διαπλοκή

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στο καρτέλ των τραπεζών, μιλώντας για «παρακμή του τραπεζικού συστήματος της Ελλάδας, το οποίο έχει μετατραπεί σε έναν παρασιτικό μηχανισμό κερδοφορίας των ιδιωτών, σε ένα κυνικό καρτέλ που χρεώνει ό,τι θέλει, σε όποιον θέλει. Που δανείζει όποιον θέλει, με πρώτη προτίμηση του φίλους της κυβέρνησης εμείς κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και λέμε την αλήθεια: Ότι η κερδοφορία των ελληνικών τραπεζών είναι ασύλληπτα μεγάλη για τα παγκόσμια δεδομένα και ότι όλο αυτό το σύστημα καταστρέφει, αντί να βοηθά την ελληνική οικονομία. Και ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης;

Αντί να διασφαλίσει την ύπαρξη δημόσιου τραπεζικού πυλώνα, τώρα ΄που εγκατέλειψε τις κρατικές συμμετοχές στις τέσσερις συστημικές τράπεζες να έρχεται και να μετατρέπει την τελευταία πρακτικά δημόσια τράπεζα, δηλαδή την Τράπεζα Αττικής σε μία ακόμη ιδιωτική τράπεζα, καταργώντας έτσι, στο πλαίσιο των προβλέψεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης την δυνατότητα του Κράτους να παρέμβει ρυθμιστικά υπέρ των πολιτών στο τραπεζικό οικοσύστημα.

Θέλω να δω όλοι αυτοί που σήμερα με κατηγορούν για την πεισματική μου αντίδραση στην μεθοδευμένη ολοκλήρωση του καρτέλ των τραπεζών τι θα λένε όταν καταπιεί ολόκληρη την κοινωνία αυτό το καρτέλ;» διερωτήθηκε με νόημα.

Νέα στοιχεία για την Attica Bank

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε εκτενή αναφορά στο deal της Attica Bank με την Παγκρήτια, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα σταματήσει να διερευνά την υπόθεση. Σε αυτό το πλαίσιο κατέθεσε μερικά ακόμη στοιχεία πέρα από αυτά που ήδη έχει αναδείξει η αξιωματική αντιπολίτευση.

  • «Η διερεύνηση των πιθανών επενδυτών από την J.P. Morgan διήρκεσε μόλις 3 ημέρες και ειδικότερα από την 1η Ιουλίου έως τις 4 Ιουλίου, διάστημα εξαιρετικά σύντομο.
  • Παραδόξως και αναιτιολόγητα απευθύνθηκαν ΜΟΝΟ σε επενδυτές που συνήθως επενδύουν σε μειοψηφικά δικαιώματα.
  • Επίσης προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ενώ η Συμφωνία ΤΧΣ – Thrivest (Poject Eve), παρουσιάζεται από τις Εκθέσεις αξιολόγησης, ως αξιόλογη και επικερδής, οι συστημικές τράπεζες, δεν θα ασκήσουν τα δικαιώματα προτίμησης ούτε θα τα πουλήσουν σε τρίτους.
  • Επίσης, ένα ακόμη σημείο που μας προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι δεν υπάρχει εισήγηση από τη Νομική Υπηρεσία του ΤΧΣ, αλλά το έργο το αναλαμβάνουν ιδιωτικές νομικές εταιρείες. Άραγε μετά από τόσες συναλλαγές το ΤΧΣ δεν έχει αποκτήσει ακόμη την κατάλληλη νομική τεχνογνωσία;
  • Επιπρόσθετα στην επιστολή της η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν κάνει σαφές σε ποιες ενέργειες ανάκαμψής αναφέρεται ότι έχει κάνει η παρούσα αλλά και οι προηγούμενες διοικήσεις των  δύο τραπεζών για την αναζήτηση στρατηγικού ιδιώτη επενδυτή;».

«Εμείς θα συνεχίζουμε να διερευνούμε την συγκεκριμένο ζήτημα και στο άμεσο μέλλον θα αναζητήσουμε να κατατεθούν όλα τα έγγραφα που είτε δεν μας παραδόθηκαν, είτε ήταν ελλιπή» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε:

«Και εμείς εδώ, εσείς σαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για αυτόν τον λόγο καταψηφίζουμε αυτή την σκανδαλώδη συνένωση μίας προβληματικής συνεταιριστικής τράπεζας με μία μεθοδευμένα προβληματική δημόσια τράπεζα, ακριβώς για να απαλλάξουν τους φίλους τους ιδιώτες μετόχους της Παγκρήτιας από την υποχρέωση, με βάση τα ισχύοντα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να διασώσουν με τα δικά τους χρήματα την δική τους ιδιωτική τράπεζα.

Και έρχονται να πωλήσουν στο κράτος το δικό τους πρόβλημα μεταφέροντάς το ποσό διάσωσης της Τράπεζάς τους ως μετοχικό κεφάλαιο ισχυρής πλειοψηφίας σε μια τράπεζα σωσμένη με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

Είμαι ξεκάθαρος. Προτιμώ να με μισούν οι δολοπλόκοι παρά να με κατηγορούν για συνένοχο τα θύματα της διαπλοκής. Και την ίδια τιμή θα επιφυλάξει η ιστορία και για εσάς που θα καταψηφίσετε την απώλεια της τελευταίας ευκαιρίας να υπάρχει δημόσιος τραπεζικός πυλώνας σε αυτήν εδώ την χώρα».

Η επίθεση σε Μητσοτάκη

Σχολιάζοντας την ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή κατά την επετειακή συνεδρίαση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Στέφανος Κασσελάκης, ήταν καταπέλτης:    

«Χθες (σ.σ. προχθές) για τα 50 χρόνια ο  κ. Μητσοτάκης προέβη σε μια ομιλία ιστορικού αναθεωρητισμού που φαίνεται ότι αποτελεί θεμελιώδη ανάγκη του αφηγήματος του, μιας και με την αληθινή ιστορία αυτό είναι προφανώς ασύμβατο.

Δεν στέκομαι τόσο στην ανάγνωση που υποβαθμίζει την μεγαλειώδη αντίσταση της τότε νεολαίας κι υπερτονίζει την σύνεση και την σοφία όσων πολιτικών ανέλαβαν την μετάβαση στην ομαλότητα, με σειρά συμβιβασμών.

Δεν στέκομαι στην διήγηση μιας μεταπολίτευσης χωρίς τον βασικό της πρωταγωνιστή, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν στέκομαι στην παρασιώπηση του ολισθηρού δρόμου που οδήγησε στην προδοσία της Κύπρου, ότι δηλαδή είχαν προηγηθεί η αποστασία και το μετεμφυλιακό παρακράτος ως παράγοντες χωρίς τους οποίους θα ήταν αδύνατη η 21η Απριλίου.

Μίλησε κυρίως εκ μέρους της παραταξιακής, αλλά και οικογενειακής του παράδοσης και θα μπορούσε να αποδώσει κανείς όλες αυτές τις παραλείψεις σε έναν βολικό υποκειμενισμό. Υπάρχουν όμως μερικά σημεία που ακόμη κι έτσι, συνιστούν ιστορική παραποίηση και στα οποία θέλω να σταθώ:

Μίλησε για επούλωση των πληγών της χουντικής προδοσίας κι αποκατάσταση κατά την μεταπολίτευση του γνήσιου πατριωτισμού έναντι των χουντικών δοξασιών, χωρίς να διευκρινίσει πώς υπηρετεί κάτι τέτοιο η ύπαρξη κορυφαίων υπουργών του υμνητών και νοσταλγών. Με ψευδοπατριωτικές αμετροέπειες, σαν αυτές του κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να ξεχάσουν οι άνθρωποι τον εθνικό ακρωτηριασμό στον οποίο μας οδήγησαν οι απόψεις των δασκάλων του;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Επίσης όσα συνέβησαν αποτέλεσαν την επιτομή του κράτους-πελάτη, μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και ξένης εξάρτησης. Αυτό το αναγνώρισαν, δια του προέδρου Κλίντον ακόμη κι επίσημες ΗΠΑ κάνοντας αυτοκριτική. Πως συνδέεται η μεταπολίτευση μας με την ανεξάρτητη πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που στις μέρες του κ. Μητσοτάκη αποτελεί παρελθόν; Δεν άφησε άραγε καμιά σχετική παρακαταθήκη η παραπάνω ιστορική περίοδος;».

Κατάρρευση του επιτελικού κράτους

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αποδόμηση Μητσοτάκη που έκανε στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

« Η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας συμπίπτει με την κορύφωση του κυβερνητικού αδιεξόδου. Το αδιέξοδο για το οποίο θα σας μιλήσω προμηνύει την κατάρρευση του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και την ανεξέλεγκτη πτώση των θραυσμάτων στο σύνολο της κοινωνίας.

Για παράδειγμα η κατάρρευση του επιτελικού μοντέλου διαχείρισης της δημόσιας υγείας κινδυνεύει να μετατραπεί σε καθολική αδυναμίας πρόσβασης της κοινωνίας στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Η κατάρρευση των εργασιακών σχέσεων με την υπο-αμοιβή, τον ανύπαρκτο έλεγχο την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων και την εξαήμερη εργασία απειλεί υπαρξιακά την τουριστική, επισιτιστική και αγροτική βιομηχανία της χώρας.

Η κατάρρευση του Κράτους Δικαίου και η γενικευμένη επιτάχυνση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα της κρατικής λειτουργίας σε καθεστώς ατιμωρησίας εξελίσσεται σε μόνιμη απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών στο πολιτικό σύστημα και στο πολίτευμα.

Μόλις χθες στα ‘’ψιλά’’ των χειραγωγημένων μέσων ενημέρωσης, με μόνο ένα μεγάλο site να το αναδεικνύει, πέρασε η καταστροφή του αποδεικτικού υλικού ενοχοποίησης του κ. Δημητριάδη για την υπόθεση Καραιβάζ.

Η κατάρρευση των κανόνων της ισονομίας των πολιτών απέναντι στο τραπεζικό σύστημα, την οποία ανέδειξα με την αλήθεια μου, χάριν της οποίας αποκάλυψα τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις του Πρώτου Θέματος, αλλά και της ίδιας της ΝΔ που χρωστάει μισό δισεκατομμύριο, αλλά και της νομοθετημένης ατιμωρησίας των τραπεζικών στελεχών κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μία εμπέδωση συναισθήματος ματαιότητας της αξίας της υγιούς συναλλαγής πολιτών και τραπεζών.

Και αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τον συνολικό κλονισμό της έννοιας της συνέπειας των πληρωμών των οφειλετών προς τις τράπεζες, καθώς δεν ανέχεται ο πολίτης πια να αγκομαχά και να στερείται τα βασικά για να σώσει το δάνειό του. Και την ίδια στιγμή οι εκλεκτοί του συστήματος να απολαμβάνουν σκανδαλωδών ρυθμίσεων και προνομίων».,

Αδιαφανής η εξωτερική πολιτική

Σκληρή ήταν η κριτική και για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, με αιχμή τα ελληνοτουρκικά:

«Παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για “ήρεμα νερά”, βλέπουμε ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε μια νέα περίοδο κλιμάκωσης. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η επανάπαυση στο φερόμενο “θετικό κλίμα” της Διακήρυξης των Αθηνών, θα οδηγήσει σε αύξηση της έντασης από την Τουρκία. Το τελευταίο μόνο διάστημα, η Τουρκία έχει προβεί σε σειρά προκλήσεων που παραβιάζουν κατάφωρα την Διακήρυξη των Αθηνών όπως οι φιέστες μίσους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας συνοδεία πολεμικών πλοίων, η απόπειρα ανάμειξης της Τουρκίας στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος, η αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Κάσο με ανάπτυξη πολεμικών πλοίων και η εκ νέου αμφισβήτηση του καθεστώτος της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης».  

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, εμείς, ως υπεύθυνη αντιπολίτευση απαιτούμε από την κυβέρνηση να παρουσιάσει επιτέλους μια συγκροτημένη εθνική στρατηγική για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με αρχή, μέση και τέλος, για την αντιμετώπιση του αναθεωρητικού νεό-οθωμανικού τουρκικού αφηγήματος της “Γαλάζιας Πατρίδας” και την δέσμευση της Τουρκίας σε διάλογο με την Ελλάδα στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Παράλληλα, εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την αδιαφανή, Ι.Χ. εξωτερική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, υπό το δόγμα του “δεδομένου συμμάχου”  η οποία βλάπτει τα συμφέροντα της χώρας, όπως προκύπτει άλλωστε από την παραδοχή Μητσοτάκη ότι δημιουργήθηκε “κενό” στις αμυντικές ικανότητες της χώρας λόγω της αποστολής οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία, παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις μας».

Το παρασκήνιο της διαγραφής Πολάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το περιστατικό στην Βουλή και αφού είδε και ο ίδιος το επίμαχο βίντεο, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο, στον οποίο έκανε γνωστή την απόφασή του για διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

Λίγο μετά εξεδόθη από τον ΣΥΡΙΖΑ η σχετική ανακοίνωση   

« Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο».

Στην αποπομπή του Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη δευτερολογία του στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκαστικά να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν.

Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη στην Κ.Ε. –  Θέμα ηγεσίας και από Πολάκη

Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατέθεσαν 100 μέλη της...

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ζητούν 100 μέλη της Κ.Ε. για να τελειώσει η φαρσοκωμωδία Κασσελάκη

Κείμενο με το οποίο εξαπολύουν πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη και ζητούν άμεση...

Σχολικά είδη και ρεύμα “πνίγουν” τα νοικοκυριά – Η κυβέρνηση μιλάει για δήθεν μειώσεις

*Του Τζώρτζη Ρούσσου - Δύσκολος ο Σεπτέμβρης εξαιτίας των...

Θεσσαλονίκη: «Θερμή» υποδοχή για τον Μητσοτάκη στη ΔΕΘ με μαζικές συγκεντρώσεις

Στο «πόδι» βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των...
Διαφήμιση