Τάκη, τα ΄κανες θάλασσα

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν αισθάνεται άσχημα που η γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο από τον σύζυγό της είχε προηγουμένως καταφύγει στην αστυνομία. Ούτε επηρεάστηκε από το λυγμό του γιου της ότι η μάνα του γύρισε σπίτι από το αστυνομικό τμήμα αβοήθητη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, δεν έδειξε ίχνος συστολής, αυτοκριτικής διάθεσης, πόσο μάλλον ενοχής.

Όλα καλά κατά τη γνώμη του. Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να αποτρέψουν το κακό. Αυτό πιστεύει. Η άτυχη γυναίκα θα έπρεπε να έχει απευθυνθεί σε κάποια δομή, είπε. Δηλαδή, σε δημοσιογραφική μετάφραση, να έμπλεκε άλλος υπουργός.

Μίλησε και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ επί των ημερών του στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δείχνοντας εξαιρετικά ικανοποιημένος από τον εαυτό του.

Μπορεί οι γυναικοκτονίες να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στη χώρα μας αλλά για τον Τ. Θεοδωρικάκο σημασία έχει να νίψει τα χέρια του.

Δεν θέλει να βρίσκεται στο κάδρο της αναζήτησης ευθυνών γι αυτή την κοινωνική μάστιγα και τοποθετείται σαν αναρμόδιος ή εν πάση περιπτώσει σαν μερικώς αρμόδιος που έχει εκπληρώσει το καθήκον που του αναλογεί.

Μπορεί να διαφωνεί ο γιος της δολοφονημένης γυναίκας και άλλοι γιοι και κόρες που έχουν δει τη μάνα τους να απευθύνεται στην αστυνομία και να μην ακούγεται, αλλά πόσοι είναι αυτοί; Και πόσοι από αυτούς ψηφίζουν στο νότιο τομέα της Β Αθήνας όπου θα πολιτευτεί ο ίδιος στις επόμενες εκλογές;

Πηγή: tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας προτείνει για τη χώρα νέο παραγωγικό μοντέλο σε ευρωπαϊκά πρότυπα

Στην Λάρισα περιόδευσε χθές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ –...

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι” / Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στα fake news για την Αθηνά Λινού

Προσπαθούν να μετατοπίσουν τη συζήτηση που έχει φουντώσει μετά...

«Στα λαδάδικα πουλάνε αυτό που θες»…

*Γράφει ο Θύμιος Γεωργόπουλος - Εσχάτως -μετά την κάλπη...

Σαν τραπουλόχαρτο καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας!

*Του Σπύρου Κυριάκη - Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν...
Διαφήμιση