Τα βρώμικα μαγειρεία του συστήματος Μητσοτάκη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

*Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου – Ο εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου μιλώντας για ατυχές περιστατικό, παραδέχθηκε την λογοκρισία της μελέτης που φέρνειτην Ελλάδα στην τελευταία θέση σε ο,τι αφορά την ελευθερία τουΤύπου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες , η δημοσίευση «κατέβηκε» από την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, έπειτα από παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την πολιτική οικογένεια δηλαδή στην οποία ανήκει η Ν.Δ. και οι ευρωβουλευτές της.

Η μελέτη κάνει τον γύρο του κόσμου, είναι σημείο αναφοράς στον διεθνή Τύπο καιπρόσφατα ο πρωθυπουργός έχασε τα λόγια του στην ανοιχτήσυζήτηση τον γνωστό δημοσιογράφο David Ignatius, στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Georgetown University.

Όταν έγινε γνωστή η μελέτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια, προσπάθησαν τότε να υποβαθμίσουν το κύρος της Διεθνούς Οργάνωσης Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα.
Η Google αποκάλυψε ότι οι κρατικές υπηρεσίες στην Ελλάδα έχουν το λογισμικό παρακολούθησης Predator. Όταν έσκασε το θέμα με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, ο οποίος ερευνούσε υποθέσεις διαφθοράς για επιχειρηματικά συμφέροντα που επωφελούνταν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια, απέδωσαν τότε την παρακολούθηση στην…ιδιωτική πρωτοβουλία. Θυμίζω ότι η πρώτη κίνηση του
καθεστώτος ήταν να αναλάβει την εποπτεία της ΕΥΠ, προσωπικάο Κυρ. Μητστοτάκης.

Είμαστε σε τροχιά εκλογών με την κυβέρνηση λαβωμένη από πολλαπλά κατάγματα και ένας πρωθυπουργός που στηρίζεται εξαρχής σε παρακρατικές μεθόδους, είναι αποφασισμένος για όλα στα βρώμικα μαγειρεία. Τώρα δε που αναμοχλεύεται από τους γνωρίζοντες, ο τρόπος εκλογής του στην αρχηγία της Ν.Δ. το2016, όταν μετά από διαδοχικά «τεχνικά προβλήματα» ο Κυρ. Μητσοτάκης εκτοξεύτηκε αιφνιδίως στην πρώτη θέση, τα ερωτηματικά , οι εύλογοι συνειρμοί και οι δικαιολογημένοι προβληματισμοί για μεθοδεύσεις νοθείας, επανέρχονται στο
προσκήνιο με τρόπο αμείλικτο…

Πηγή: eretikos.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Τσίπρας: Η νέα προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει στοπ στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Συνάντηση με την Πρωτοβουλία για το δημόσιο νερό που...

Σταύρο, οι ερωτήσεις που ξέχασες

*Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης - Ξέρετε πώς ένιωσα χθες...

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα: Τι πραγματικά συμβαίνει στην πολυδιαφημισμένη Αστυπάλαια

Η αλήθεια πίσω από τη βιτρίνα. Τι πραγματικά συμβαίνει...
Διαφήμιση