Τα λάθη πληρώνονται

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Τα αλλεπάλληλα διαδικαστικά επεισόδια στην Εξεταστική για τις υποκλοπές ένα πράγμα δείχνουν: την προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης να παρουσιάσει τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών ως διερεύνηση. Η επιδίωξη της Ν.Δ. να πετάξει τη γίδα από την πλάτη της χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά λάθη.


Λάθος πρώτο: Η Ν.Δ. πιστεύει ότι, επειδή έχει την πλειοψηφία στην Επιτροπή, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό που καταφέρνει στην πραγματικότητα είναι να εκτίθεται κάθε μέρα και περισσότερο από μια συμπεριφορά που απλώς ομολογεί την ενοχή της.

Λάθος δεύτερο: Η Ν.Δ. θεωρεί πως ελέγχοντας την λίστα Πέτσα ελέγχει την πληροφόρηση γύρω από το θέμα των παρακολουθήσεων. Ας προσέξει ότι είναι πλέον τέσσερις μήνες που προσπαθεί να υποβαθμίσει το θέμα. Αλλά το θέμα παραμένει στο προσκήνιο συσσωρεύοντας αγανάκτηση.

Λάθος τρίτο: Η Ν.Δ. νομίζει πως, κρύβοντας πτυχές του σκανδάλου, καθαρίζει τη θέση της. Τα στοιχεία καταστρέφονται τυχαία, το Predator ξεφυτρώνει δίπλα στις υποκλοπές της ΕΥΠ τυχαία και το μόνο το οποίο αποδέχεται προς συζήτηση είναι μια νόμιμη παρακολούθηση. Κανείς δεν κέρδισε πολιτικά κάνοντας τον χαζό.

Και λάθος τέταρτο: Η Ν.Δ. νομίζει πως ό,τι συμβαίνει στην Επιτροπή μένει στην Επιτροπή. Ενώ στην πραγματικότητα ο απόηχος του σκανδάλου ακούγεται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύντομα θα καταλάβει ότι στην πολιτική αργά ή γρήγορα τα λάθη πληρώνονται. Και επειδή ο πολιτικός χρόνος τρέχει, αυτά τα λάθη θα πληρωθούν πολύ γρήγορα.

*Το κύριο άρθρο στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ’

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Λέγε λέγε, κάτι έμεινε στο τέλος…

*Του Γιάννη Α. Μυλόπουλου - Φίλη ψυχολόγος, προσπαθώντας να...

Δίκη Άλκη Καμπανού / Η εισαγγελέας προτείνει την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων

Την ενοχή και των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία...

Συνέντευξη Τσίπρα στο Ζάππειο: 5+1 αλήθειες για την κρυφή ατζέντα της ΝΔ στην οικονομία

Το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών 2023...

Εκτός ψηφοδελτιών της ΝΔ ο Πνευματικός μετά τις απάνθρωπες δηλώσεις του

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις...
Διαφήμιση