ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης αλλάζει γραμματέα και αναπληρωτή – Ποιοί οι υποψήφιοι για τις θέσεις

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Την γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου και τον αναπληρωτή της Γ. Βασιλειάδη ετοιμάζεται να αντικαταστήσει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs, τα στελέχη που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να τους αντικαταστήσουν είναι οι Θ. Μωραϊτης και Ολυμπία Τελεγιορίδου.

Οι δύο τελευταίοι είχαν διατελέσει βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το χώρο του οποίου θέλει να στοχεύσει εκλογικά ο κ. Κασσελάκης. Επιλογές του Αλέξη Τσίπρα, οι κ.κ. Σβίγγου και Βασιλειάδης θεωρείται ότι επηρεάζονται ακόμη από τον άνθρωπο που τους διόρισε και ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχαν πάρει μέρος στις αντι-ηγετικές συσκέψεις του ταραχώδους δεκαπενθήμερου πριν το πρόσφατο Συνέδριο.

Για τη θέση του γραμματέα, αρχική επιλογή ήταν ο Παναγιώτης Ρήγας, που ως πρόεδρος του πρόσφατου Συνεδρίου συνεργάστηκε άψογα με το επιτελείο Κασσελάκη. Θεωρήθηκε όμως ότι επειδή είχε διατελέσει γραμματέας του κόμματος και επί Αλέξη Τσίπρα, η επιλογή του θα συμβόλιζε περισσότερο τη συνέχεια παρά τη ρήξη με το παρελθόν.

Με το τελευταίο ο κ. Κασσελάκης θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις, ιδιαίτερα μετά από τα όσα έγιναν στο Συνέδριο του Σαββατοκύριακου και την αιφνιδιαστική αλλά ανεπιτυχή παρέμβαση του τέως προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, είναι πιθανή και η άμεση αντικατάσταση της εκπροσώπου τύπου Δώρας Αυγέρη, που επιθυμεί να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές. Θα ανακοινωθεί επίσης η ενεργοποίηση του Εκτελεστικού Γραφείου, που θα πλαισιωθεί με νέα στελέχη.

Πηγή: tvxs.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αύξηση μισθών, εργασία με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια

*Γράφει η Μαρία Καραμεσίνη - Χωρίς αύξηση μισθών και...

Ελληνική οικονομία: Μήπως ετοιμάζεται μια νέα φούσκα;

*Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας - Δύο βασικά χαρακτηριστικά της...
Διαφήμιση