Συναυλία: Rock For Palestine με τους Roger Waters, Yusuf Islam (Cat Stevens), Lowkey, στο Λονδίνο

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη διοργανώνεται σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή θρύλων της ροκ σκηνής όπως ο Roger Waters και ο Yusuf Islam (Cat Stevens), του ράπερ Lowkey και πολλών άλλων καλεσμένων.

Η συναυλία, με την ονομασία «Rock For Palestine», διοργανώνεται με τη συνεργασία του ανεξάρτητου μέσου Double Down News, το οποίο θα προσφέρει και δωρεάν ζωντανή μετάδοση της συναυλίας μέσω YouTube, ώστε να μπορέσει να την παρακολουθήσει οποιοσδήποτε επιθυμεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Παιδιών Παλαιστίνης (Palestine Children’s Relief Fund), που προσφέρει ιατρική περίθαλψη σε τραυματισμένα και άρρωστα Παλαιστίνια παιδιά.

Το streaming της συναυλίας θα ανοίξει στις 20:30 ώρα Ελλάδας, με την συναυλία να ξεκινά στις 21:30. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

Οι διοργανωτές σημειώνουν τα εξής:

Ζούμε σε μια στιγμή κοινωνικού και πολιτικού αναβρασμού -ενός που με κάποιον τρόπο συστοίχισε τις καρδιές των φοιτητών της Gen Z στις πιο διάσημες πανεπιστημιουπόλεις του κόσμου, τους επαναστάτες ονειροπόλους των 60s, και τους ωκεανούς ψυχών στους δρόμους, όλοι τους να υψώνουν ανάστημα υπέρ της Παλαιστίνης στη στιγμή της μεγαλύτερης ανάγκης της.

Η συναυλία αυτή συγκεντρώνει θρυλικούς καλλιτέχνες που έχουν υφάνει μηνύματα ειρήνης, δικαιοσύνης και αφύπνισης στο ύφασμα της μουσικής τους, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτό το τρομερό πνεύμα.

Ελάτε μαζί μας σε μια συνάντηση όπου η ακλόνητη αφοσίωση του Roger Waters και η διαχρονική φωνή του Yusuf Cat Stevens συναντιούνται σε μια βραδιά τραγουδιών και κοινών ιδεών για την ειρήνη. Αυτή η εκδήλωση θα είναι ένας χώρος προβληματισμού, ενότητας και έμπνευσης, καθώς θα ζητάμε συλλογικά τον τερματισμό της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη και θα οραματιζόμαστε έναν πιο δίκαιο και ελπιδοφόρο κόσμο. Αφήστε τη μουσική και τις συζητήσεις να αναπτερώσουν το πνεύμα σας και να ενισχύσουν την κοινή μας δέσμευση για ένα καλύτερο μέλλον.

Roger Waters: Ο εμβληματικός μουσικός τιτάνας και ακλόνητος υποστηρικτής της κοινωνικής δικαιοσύνης ανεβαίνει στη σκηνή. Γίνετε μάρτυρες της αμείλικτης αφοσίωσής του στην ειρήνη από πρώτο χέρι και ζήστε τη διάσημη μουσική του να μετατρέπεται σε ένα ισχυρό κάλεσμα για δικαιοσύνη και ειρήνη.

Yusuf Cat Stevens: Ο Yusuf υπήρξε μια διαχρονική φωνή για γενιές. Τα εμβληματικά τραγούδια του, πλούσια σε μηνύματα συμπόνιας και κατανόησης, έχουν αντηχήσει εδώ και δεκαετίες, προωθώντας την ειρήνη και την ενότητα. Πέρα από τη μουσική του, ασχολείται έντονα με το φιλανθρωπικό έργο και δεσμεύεται να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Lowkey (Opening Act): η σκληρή ραπ και η ποίησή του συνθέτει κοινωνικά σχόλια σε δυνατούς ύμνους. Αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας ταλαντούχος στιχουργός και καλλιτέχνης, αλλά όλο και περισσότερο ένας ηγέτης κινήματος.

Πηγή: kosmodromio.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Quo vadis, Europa?

Το ερώτημα του τίτλου ίσως ακούγεται και διαβάζεται ως...

Παραλήρημα της Βούλτεψη για ακρίβεια: «Στη Μαδρίτη κοιμούνται στις μπανιέρες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαθήματα οικονομίας έδωσε η Σοφία Βούλτεψη που στην προσπάθειά της να...

Η διπλή «μάχη» του ΣΥΡΙΖΑ για εξαήμερη εργασία και ιδιωτικό χρέος

Στην εξαήμερη εργασία και στο δυσβάστακτο για τους πολίτες ιδιωτικό χρέος επικεντρώνει σε...

Εργαζόμενοι στον τουρισμό: Τραγικές οι συνθήκες εργασίας / Λέμε όχι στις σεζόν-κόλαση

*Της Μικαέλας Σάβα - Εργαζόμενοι και εργαζόμενες στον τουρισμό...
Διαφήμιση