Στ. Τζουμάκας: Υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να παραδώσουν και την πρωθυπουργία στην ολιγαρχία (ηχητικό)

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Το ΠΑΣΟΚ με τις ηγεσίες του, έβλαψε σημαντικά τη χώρα και γι’ αυτό θα έπρεπε να πάνε σπίτια τους. Η χώρα εξαιτίας τους έχασε το 25% του Εθνικού πλούτου, έκλεισαν 400.000 επιχειρήσεις, το 40% των Ελλήνων ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, έφυγαν 400.000 νέοι από τη χώρα και τώρα επειδή κάνουν ότι δεν ξέρουν για όλα αυτά, επιδιώκουν κοκορομαχίες και αλλαγή της ατζέντας. Γι’ αυτό ακούστηκαν στο συνέδριό τους κακοήθεις χαρακτηρισμοί και ανάγωγες συμπεριφορές έτσι ώστε να αποσιωπήσουν την ευθύνη ότι κατέστρεψαν τη χώρα», είπε στον ρ/σ “Στο Κόκκινο 105,5”, στην Βούλα Κεχαγιά και τον Νίκο Σβέρκο, ο Στέφανος Τζουμάκας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Προτεραιότητα είναι, να είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και να έχει πολιτικό προβάδισμα ο Αλέξης Τσίπρας, διότι μία σειρά από άλλες υπηρεσίες και πολιτικές δυνάμεις θέλουν να παραδώσουν και την πρωθυπουργία στην ολιγαρχία.  Με την απλή αναλογική, για να σχηματίσει κυβέρνηση το πρώτο κόμμα απαιτεί τη μετεκλογική συνεργασία στο δεύτερο γύρο και εκεί ο Τσίπρας θα καθαρίσει μία και καλή.

Οι ολιγαρχίες διέρχονται την δική τους κρίση γιατί θα έχουμε ακριβό χρήμα, θα ανέβουν τα επιτόκια και θα μειωθεί η δυνατότητα του κάθε πολίτη να έχει πρόσβαση σε αγαθά. Θα πάμε σε ύφεση και ανεργία που η ολιγαρχία θέλει να εγκαταστήσει σε μεγάλες χώρες κυβερνήσεις μεγάλου συνασπισμού για συγκεκριμένη πορεία του συστήματος. Αυτό που έκαναν στη Γερμανία, στην Ολλανδία και στην Ιταλία όπου υπάρχουν κυβερνήσεις με ελεγχόμενο πρωθυπουργό, θέλουν να το κάνουν και εδώ όπως στο παρελθόν είχαμε τις κυβερνήσεις Ζολώτα και Τζανετάκη.  Η  ολιγαρχία έχει τον έλεγχο των καναλιών, ελέγχει τις πολιτικές ηγεσίες και τώρα θέλει να ελέγχει και τον πρωθυπουργό γιατί μπαίνουμε σε μία περίοδο που έχουμε σοβαρά προβλήματα. Επίσης πάμε σε μία διαίρεση του κόσμου όπου πλέον θα κριθούν πάρα πολλά θέματα και θα κριθούν και οι πολιτικές δυνάμεις κάθε χώρας εάν θα συμπράξουν σε αυτή τη διαίρεση του κόσμου όπου σκοπεύει να ευνοηθούν ορισμένες δυνάμεις διεθνώς, με πρώτη από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιπλέον υπάρχουν θέματα με την ενεργειακή κρίση και ο κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κατεύθυνσης. Θα έχουμε ειρήνη, δημοκρατία, αλληλεγγύη και ανάπτυξη; Σε αυτά δεν γίνεται συζήτηση γιατί αυτά δεν συμφέρουν τις δυνάμεις που είναι υποταγμένες. Γιατί αυτές οι δυνάμεις, όπως είναι οι παλιές και οι σημερινές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, έχουν συγκεκριμένο σχέδιο να εξυπηρετήσουν. Γι’ αυτό επιλέγουν πολιτικούς τρόπους όπως η κοκορομαχία και η αντιδικία, προκειμένου να αποσιωπηθούν ουσιώδη θέματα, στα οποία είναι πλήρως υποταγμένοι και συντεταγμένοι στο νεοφιλελεύθερο μονόδρομο και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Όλα αυτά τα “ψιλικατζίδικα” και οι βρισιές, στόχο έχουν να φτιαχτεί τεχνητά ένας χώρος, ο οποίος θα μπει εμπόδιο να οικοδομηθεί μία προοδευτική κυβέρνηση. Ο κύκλος όμως του ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει γιατί η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία, υπεύθυνες θέσεις, κατεύθυνση και δυνατότητες».

Πηγή: Ρ/Σ “Στο Κόκκινο 105,5”

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αποκάλυψη των New York Times: Ο τιμοκατάλογος της Intellexa για το Predator

Απανωτές είναι οι αποκαλύψεις των New York Times για...

Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «δραπέτευσε» από τη Βουλή χωρίς να απαντήσει στον Τσίπρα

Πρωτοφανές αντικοινοβουλευτικό ρεσιτάλ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ερμήνευσε τον κανονισμό της...

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Αν αποδειχτεί ότι ψεύδεστε για τις υποκλοπές, θα παραιτηθείτε;»

Καταπέλτης ο Αλέξης Τσίπρας στην πρωτολογία του στην Ολομέλεια...

Βουλή: Ψέματα και κινδυνολογία από τον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις 

Με το βλέμμα στο... μέλλον η ομιλία του πρωθυπουργού...
Διαφήμιση