Σόφι Ιν’τ Φελντ: Μετά την ομολογία Μητσοτάκη έρευνα σε βάθος για τις υποκλοπές

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Η εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA, Σόφι Ιν’τ Βελντ σχολίασε την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο debate των πολιτικών αρχηγών, με τον πρωθυπουργό να ομολογεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια».

Κατά τη Σόφι Ιν’τ Βελντ, μετά την παραδοχή Μητσοτάκη, «η μόνη λογική συνέπεια θα ήταν η έναρξη μίας πλήρους και εις βάθος έρευνας σε όλες τις αμφιλεγόμενες περιπτώσεις παρακολούθησης από την ΕΥΠ και με κακόβουλα λογισμικά, τι συνέβη και πώς κατέστη δυνατό να συμβεί. Πλήρης διαφάνεια».

Προηγήθηκε τα ξημερώματα ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην οποία τονίζεται ότι «ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει πολύ καλά τους λόγους παρακολούθησης Ανδρουλάκη. Άραγε ποιος ήταν εκείνος που του τους είπε;».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο χθεσινο debate αναγκάστηκε να παραδεχθεί δημοσίως ότι πρόκειται για «σκάνδαλο» αυτό που το Μαξίμου επί μήνες περιγράφει ως «υπόθεση υποκλοπών» και ειδικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη να δηλώσει ευθέως ότι «δεν αποτελεί κανένα κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια» και ότι «δεν έπρεπε ποτέ να βρίσκεται υπό καθεστώς παρακολούθησης».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν σαφής στο τι περιμένει από μία ουσιαστική διερεύνηση, απαντώντας σε άλλη ερώτηση. «Αυτό που είπε δεν φτάνει. Πρέπει να μπουν φυλακή αυτοί που έστησαν αυτό το παρακράτος εις βάρος πολλών πολιτών στη χώρα και μας εξέθεσαν».

Πηγές: documentonews.gr – avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει ασυλία με μνημονιακή τροπολογία σε στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ

*Του Κώστα Πουλακίδα - Με μνημονιακού ύφους τροπολογία η...

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τσουχτερές τιμές στα νέα «πράσινα» τιμολόγια – Οι τιμές των προμηθευτών

Μεγάλες αποκλίσεις στις προσφορές των προμηθευτών για το "πράσινο"...

Ο Χρήστος Ράμμος καταγγέλλει: Προσπάθειες να εμποδιστούν οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ – Απειλές από όργανα του κράτους

Την προσπάθεια να εμποδιστούν οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ, καθώς και σοβαρά ζητήματα...

Υποσχέσεις Μητσοτάκη από την COP28 για μετάβαση στην «πράσινη» ενέργεια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε για άλλη μια φορά...
Διαφήμιση