Σία Αναγνωστοπούλου: Τώρα πρέπει να πάμε σαν στρατός στη νέα μάχη

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

«Την επόμενη της 25ης Ιουνίου τα προβλήματα θα είναι εδώ, άλυτα και οξύτατα», τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπάκη στο Κόκκινο 105,5, η βουλεύτρια και τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Σία Αναγνωστοπούλου.

«700.000 πλειστηριασμοί περιμένουν, η ακρίβεια παραμένει, η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική. Πρέπει λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ γρήγορα μετά την αυριανή Κεντρική Επιτροπή, αφού συζητήσει τα αίτια της ήττας να απευθυνθεί με ειλικρίνεια στο λαό και να τον κάνει κοινωνό του προγράμματός του» τόνισε η κα Αναγνωστοπούλου.

«Η προεκλογική εκστρατεία μας δυστυχώς αναλώθηκε πολύ στις συνεργασίες ενώ βλέπαμε την επιθετικά αρνητική στάση των άλλων κομμάτων της δημοκρατικής αντιπολίτευσης. Με ευθύνη τους η υπόθεση της απλής αναλογικής τελείωσε για τη χώρα μας για πολλά χρόνια. Ήταν ένα στοίχημα που χάθηκε και μας κόστισε ακριβά. Τώρα πρέπει συγκροτημένα, σαν στρατός, να πάμε στην καινούργια μάχη για να μην αφήσουμε τη Δεξιά να γίνει απόλυτος κυρίαρχος της χώρας. Η Αριστερά ξέρει από ήττες ξέρει  όμως πολύ περισσότερο από μάχες».

Σχετικά με τη συζήτηση περί αντικατάστασης του Αλέξη Τσίπρα η Σία Αναγνωστοπούλου είπε ότι είναι ευσεβείς πόθοι εκείνων που ήθελαν και θέλουν να εξαφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά για τον τομέα της, τον Πολιτισμό, η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε ότι υποτιμάται σταθερά και από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι καλλιτέχνες έφτιαξαν κίνημα διαρκείας εναντίον της πολιτικής Μενδώνη.

Αναφέρθηκε τέλος στην «ασυλία» της διορισμένης υπουργού Πολιτισμού που σε ολόκληρη προεκλογική περίοδο κανένα κανάλι δεν την κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για τα πεπραγμένα της.

Πηγή: avgi.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη,...

Κατεστραμμένο CD Καραϊβάζ, κατεστραμμένος φάκελος Ανδρουλάκη! – Πέφτει μεγάλο δούλεμα!

*Γράφει ο Βασίλης Σκουρής - Η είδηση που δημοσίευσε το...

Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στη διαφθορά καταγράφει το Ευρωβαρόμετρο

Πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών στην Ευρωπαϊκή...

Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για την ψυχική υγεία και απεξάρτηση

Την ώρα που έχει ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία απέναντι...
Διαφήμιση