Ρέντη: Διαμαρτυρία συγγενών στο Μεταγωγών –  Έπιασαν ανήλικους μέσα στο γήπεδο ενώ τα επεισόδια έγιναν εκτός

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Αναίτιο χαρακτηρίζουν το μπαράζ προσαγωγών από την αστυνομία  δεκάδες γονείς και συγγενείς των ατόμων που έχουν μεταφερθεί από τα ξημερώματα στο Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη, για εξακρίβωση στοιχείων. Την τελευταία ώρα πληροφορίες θέλουν όσοι έχουν κρατηθεί να τους γίνεται έλεγχος για πυρίτιδα στα χέρια.

Έξω από το Μεταγωγών έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που στην πλειονότητά τους με αγανάκτηση δηλώνουν ότι η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο, ενώ τα επεισόδια συνέβησαν εκτός του γηπέδου.

Μιλώντας στον Ant1 μητέρα ανηλίκου ανέφερε ότι «το παιδί της ήταν μέσα στο γήπεδο, και σύμφωνα με όσα της είπε καθόταν κοντά στα πανό».

Κάλεσε τη μητέρα του κατά τις «23:00 το βράδυ, της είπε να μην ανησυχεί ότι τον πήγαν στο μεταγωγών για εξακρίβωση στοιχείων». Το παιδί ανέφερε στη μητέρα του ότι έγιναν επεισόδια έξω από το γήπεδο.

Κατά την περιγραφή η μητέρα λέει ότι «παρά τους καπνούς εντός του γηπέδου δεν άφηναν οι αστυνομικοί να βγουν έξω τον κόσμο, απέκλεισαν το γήπεδο».

Τους πήγαν «μέσα» παρά το γεγονός ότι τα επεισόδια και ο σοβαρός τραυματισμός του αστυνομικού συνέβη έξω από το γήπεδο, θα πει η μητέρα του ανήλικου.

Όταν εκείνη τον ρώτησε που σας πηγαίνουν το παιδί της είπε, «μαμά μας βαράνε… τι να ρωτήσουμε» στις 12:40 το παιδί μπήκε στην κλούβα και βγήκε μετά τις 4:20, κατήγγειλε η ίδια.

Δικηγόρος που ήταν επίσης μέσα στο γήπεδο ανέφερε ότι έκανε χρήση της επαγγελματικής του ταυτότητας κι έτσι αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα.

Όπως τόνισε «είδαμε μόνο καπνούς και ανοιχθήκαν κάποια παράθυρα, εκεί είδαμε στα 20 μέτρα του περιβάλλοντα χώρου προς το alu fan park να γίνονται επεισόδια».

Ο ίδιος κατήγγειλε αναφορικά με το μπαράζ προσαγωγών πως «έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας. Αυτή την στιγμή εξετάζονται άνθρωποι ανωμοτί ως ύποπτοι τελέσεως σοβαρών αξιόποινων πράξεων, όπως είναι οι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κι έχει κριθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν χρήζουν νομικής συμπαράστασης».

«424 προσαγωγές αποκλειστικά από ανθρώπους που βρίσκονταν εντός γηπέδου, ενώ είχε αποκλειστεί ο χώρος δεν μπορούσε κανείς να απομακρυνθεί από το γήπεδο» είπε αγανακτισμένος.

«Ούτε από έξω μπορούσε να μπει κάποιος μέσα» είπε ο ίδιος.

Ακόμα μία κοπέλα που βρισκόταν με την παρέα της μέσα στο γήπεδο είπε «είμασταν μία παρέα παιδιών 4 κορίτσια και 5 αγόρια στα vip και ξαφνικά όπως παρακολουθούσαμε τον αγώνα μπήκαν άτομα μέσα που δεν ήταν καν στο γήπεδο και μας έριξαν δακρυγόνα και δεν μας άφηναν να βγούμε έξω».

«Δεν ξέρω αν ήταν χούλιγκαν – είχαμε εγκλωβιστεί μέσα», και πρόσθεσε ότι τα ΜΑΤ μας είπαν «κοιτάξτε το τοίχο πάνω και μη μιλάτε».

Σε εκείνο το σημείο, ο δικηγόρος on air διαφώνησε με το κορίτσι επιμένοντας ότι δεν μπήκαν άτομα μέσα στο γήπεδο αφού αυτό είχε αποκλειστεί.

Πηγή: avgi.gr

Φωτογραφία: documentonews.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Γ. Τσίπρας: Αν δεν έχουμε συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο

Ο Γιώργος Τσίπρας έθεσε δημόσια θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο διευθυντής της ΚΟ...

Μητσοτάκης άθλια ψευδόμενος στη συνάντηση με την Μέτσολα

Σε άθλια ψευδολογία επιδόθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια...

Εξεταστική για Τέμπη: Αποχώρησε η αντιπολίτευση καταγγέλλοντας τη ΝΔ για συγκάληψη

Αποχώρησαν από την Εξεταστική ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλοντας την...
Διαφήμιση