Πρωτοφανής προσπάθεια φίμωσης στη συζήτηση της Επιτροπής για το νομοσχέδιο της ΕΥΠ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Μια πρωτοφανή πρακτική στα κοινοβουλευτικά χρονικά φαίνεται πως ακολουθήθηκε στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής όπου συζητείται από χθές το νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και η Σοφία Σακοράφα (ΜΕΡΑ 25) η κυβέρνηση δεν μετέδωσε την συνεδρίαση από την ιστοσελίδα της Βουλής! Αυτά για ένα θέμα που η κυβέρνηση έχει δείξει τις προθέσεις της μια και όλες έως τώρα οι επιτροπές που αφορούσαν το σκάνδαλο των Υποκλοπών, έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός αμέσως μετά την ομιλία του και μόνον τότε ξεκίνησε η μετάδοση, όταν στο βήμα ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης. Επισήμανε μάλιστα ότι δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής ενώ τόνισε ότι θα θέσει το θέμα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Το γεγονός της μη μετάδοσης επιβεβαίωσε και η αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα.

Από την πλευρά του προεδρείου της Επιτροπής, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, δήλωσε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής η επιτροπή μεταδόθηκε κανονικά.

*Του Γεράσιμου Λιβιτσάνου

Πηγή: news247.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Αλέξης Τσίπρας: Ομιλία στο κλειστό γήπεδο «Απόλλωνα» στην Πάτρα

«Πολίτες της Πάτρας. Ένα μήνυμα στέλνουμε σήμερα από εδώ,...

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με χιόνια και στην Αττική

Με χιόνια και καταιγίδες ξεκινά ο καιρός του Σαββάτου...

Ευρωπαϊκό μέλλον για το Κίεβο, με πολλούς αστερίσκους

Τη στήριξή της προς το Κίεβο επανέλαβε σήμερα η...
Διαφήμιση