Πρωτοφανές ψέμα του Οικονόμου για την συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου και την αναίτια επίθεση των ΜΑΤ

Ημερομηνία:

Διαφήμιση

Με ωμά ψέματα προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο-μαύρο όσον αφορά την οργή που έχει ξεσπάσει μετά την αλόγιστη χρήση αυτονομικής βίας στο ΑΠΘ κατά τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επιδόθηκε σε ασύστολα ψέματα αλλά και σε γεγονότα που διαδραματίστηκαν μόνο στο «φαντασιακό» του Γιάννη Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία κρούσματα αστυνομικής βίας στο ΑΠΘ με την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και γενικότερα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αναίτια χρήση δακρυγόνων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι «κάθε καταγγελία που κατατίθεται εξετάζεται πάρα πολύ προσεκτικά από τις αρμόδιες αρχές αλλά και από την ίδια την αστυνομία».

Συνέχισε δε, λέγοντας ότι «αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη συναυλία, είναι ότι μία ομάδα ανθρώπων θεώρησε καλό να στραφεί ξανά, μέσα στο πανεπιστήμιο, στη βιβλιοθήκη που δημιουργείται στο χώρο του βιολογικού που ήταν σε κατάληψη».

Ωστόσο στα ψέματα της αστυνομίας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει από μέρες απαντήσει ο ίδιος ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου σημειώνοντας μεταξύ άλλων «Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα. Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση».

Ακούστε την απάντηση του Γ. Οικονόμου για την επίθεση της αστυνομίας στη συναυλία του Θ. Παπακωνσταντίνου (περίπου στο 14′)

Πηγή: left.gr

Διαφήμιση

Κοινοποιήστε:

Διαφήμιση

Δημοφιλή

Διαφήμιση

Περισσότερα Νέα

Μερικές (όχι και πολύ) βιαστικές παρατηρήσεις για την επίθεση του Ιράν

*Του Γιώργου Τσιάρα - Είναι απομεσήμερο της Κυριακής και,...

Πέθανε ο σπουδαίος μας ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Θλίψη έχει σκορπίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση του...

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές να μην δώσει ο λαός λευκή επιταγή στο σύστημα εξουσίας της Ν.Δ.

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος...
Διαφήμιση